Vrouw in woning overvallen en beroofd van geld en auto

5
Politievoertuigen op locatie in Suriname

Drie criminelen hebben afgelopen nacht een vrouw in haar woning in Paramaribo overvallen en beroofd van haar geld en voertuig. De gestolen auto, een grijs gelakte Toyota Ford Tuner is omstreeks 04.30u onbeheerd aangetroffen aan de Smeltzweg in Suriname.

Volgens verklaring van de aangeefster was ze in diepe rust. Ze sliep in haar slaapkamer, toen ze plotseling wreed in haar slaap werd gestoord door de overvallers. De daders hebben haar meteen gekneveld en het huis compleet overhoop gehaald.

Uit de slaapkamer werd een tas met daarin 3.000 USD, 2.000 Euro, een onbekend geldbedrag in SRD, belangrijke documenten en haar mobiele telefoon buitgemaakt. Na de daad verlieten de overvallers de plaats met haar voertuig. Dit is later teruggevonden door de Surinaamse politie.

Nadat het slachtoffer zich heeft kunnen bevrijden werd de politie gewaarschuwd, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


5 REACTIES

 1. amoksi, waar ben jij , verdomd steun jij die gasten soms en door u onkunde lijkt het wel dat u de criminaliteit bevorderd , wij als volk gaan ons bewapenen en maken korte meppen met die gasten , wilt u dat
  gemodereerd

 2. Ooit wel eens gehoord van een bank? Laat het mij uitleggen, mevrouw. Daar kan je storten.
  gemodereerd

 3. @ Wat, ik denk dat de V.P. en de President hier meer kunnen doen dan de Minister!
  gemodereerd

 4. Ze hebben haar een tijdje geobserveerd en wisten wanneer hun slag te slaan.
  gemodereerd

 5. Wie wisten dat die vrouw dat geld had, handlangers van de bankmedewerker šŸ¤”
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.