Automobilist die doorreed na aanrijding met bromfiets aangehouden

4

De politie in Suriname heeft de 28-jarige automobilist Kevin J. aangehouden, nadat hij woensdag een bromfietser had aangereden en in hulpeloze toestand achterliet. De bromfietser, de 53-jarige bromfietser Humphrey K., is kort na de aanrijding op de hoek van de Martin Luther Kingweg en La Vigilantia overleden in het ziekenhuis.

De automobilist reed kort voor de aanrijding om 07.00u over de La Vigilantia richting de Martin Lutherkingweg. Gekomen op de hoek verleende hij geen voorrang aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding. Na de aanrijding reed Kevin J. door.

Door de aanrijding raakte de bromfietser ernstig gewond. Hij werd per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd en is kort daarna overleden.

De auto van de veroorzaker, een grijs gelakte Toyota Blade, is omstreeks 11.30u onbeheerd aangetroffen in een zijstraat van de Martin Luther Kingweg. De auto heeft schade aan de voorzijde. Ook de voorruit vertoont een barst (foto).

J. werd na goed speurwerk van de politie van Paranam op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Uit het onderzoek blijkt, dat hij niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Hij is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

4 REACTIES

  1. ook deze moordenaar moet toch 20 jaar cel krijgen , maar die nibte krijgt hem vrij , zij is de baas en bepaald wie straf krijgt
    gemodereerd

  2. Eindelijk een surinaamse ambasade in rabat marocco. ik ben vandaag geweest woon zelf in marocco.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.