woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog een 'Most Wanted' verdachte door RBTP aangehouden

Nog een ‘Most Wanted’ verdachte door RBTP aangehouden

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 30-jarige ‘Most Wanted‘ verdachte Junior J. is woensdagavond aan de Badrieweg, een zijstraat van de Tout Lui Fautweg in Suriname aangehouden door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP). De verdachte hield zich schuil in een woning aan de Badrieweg.

Junior wordt ervan verdacht op 21 oktober 2019 een moord te hebben gepleegd te Papaiston. Hij werd sinds 2 maart 2020 door de Surinaamse politie opgespoord. Na goed speurwerk werd hij gisteravond in de kraag gevat.

In de maand mei hebben de leden van RBTP reeds drie ‘Most Wanted’ verdachten gearresteerd. Junior is de derde verdachte op de ‘Most Wanted List’.

De tweede verdachte Cristian Guerrero E. alias ‘Bandito’ (40) werd op zondag 22 mei 2022 door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden bij een carwash aan de Basitostraat in Suriname.

Caroline B., ook een van de ‘Most Wanted’ verdachten, werd op zondag 8 mei in een woning aan de Kennedyweg aangehouden na intensief speurwerk door RBTP. De politie werkt naarstig aan de aanhouding van de overige gezochte verdachten.

De bijgewerkte lijst:

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

5 REACTIES
 1. Top 👍,

  Tijdens het bewind van de VORIGE minister,
  liepen ze vrij rond. Af en toe kreeg hij als dank, een gebraden poot djompo meti en een cup Johnny walker zonder ijs door zijn strot geduwd.
  Internationale criminelen konden zich vrijelijk bewegen in suri, dit zorgde voor extra ‘deviezen’.

  Do you remember…..


  gemodereerd
 2. Maar de grootste moordenaar DDB en Most Wanted die al veroordeeld is staat niet op de lijst. lafaard bij politie en OM


  gemodereerd
 3. Debieus, je heb gelijk. Als men ocer en patrijsstraat 28 aandoet. Dan heb je die HELE lijst, inclusief boefdraad. En dan is de eeuwige vraag beantwoord:pe a moni de en pe boefdraad de.


  gemodereerd
 4. Zwart zijn is geen pretje. Houd je dan ook in. Maar toch dat doen velen helaas niet. Eigenlijk dan toch wel vreemd dat het beeld wat ze oproepen niet zo rooskleurig is. Hoe zou dat nou komen. 🤔


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES