zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname verliest vriendschappelijk duel tegen Frans-Guyana met 3-1

Suriname verliest vriendschappelijk duel tegen Frans-Guyana met 3-1

-

Does Travel - naar Suriname

De nationale mannen voetbalselectie van Suriname Natio, is op zondag 22 mei uitgekomen tegen het voetbalteam van Frans-Guyana. Natio heeft deze wedstrijd met 3-1 verloren.

Suriname speelde het vriendschappelijk duel tegen Frans-Guyana, met lokale spelers. De wedstrijd zonder de zogeheten diaspora spelers vond plaats in Cayenne.

Laatstgenoemde spelers gaan eind van de maand weer richting Suriname, omdat Natio in juni een aantal wedstrijden moet spelen.

Het gaat om de Nations League wedstrijden op 4 en 7 juni respectievelijk thuis en uit tegen Jamaica en op 11 juni tegen Mexico.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Sinds vertrek van de vorige bondscoach gaat het bergafwaarts met de nationale voetbal selectie. Het bestuur van de SVB is volledig verantwoordelijk voor deze achteruitgang. Zijn deze incompetente bestuursleden intussen al vervangen.


    gemodereerd
  2. Misschien dringt het eindelijk door in de tong tong van de kritische nationalisten dat er zonder de diaspora-spelers geen eer te behalen is. Er is veel te weinig tegenstand in de SVB competitie. A level lagi tumsi!!!!


    gemodereerd
  3. Deze verliespartij maakt niet uit zo leert Suriname tegenstand te bieden en te ontwikkelen. Komt goed alleen nog even geduld mensen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES