dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman slaat gokmachine kapot na verlies van 300 SRD

Jongeman slaat gokmachine kapot na verlies van 300 SRD

-

Does Travel - naar Suriname

De 22-jarige visser ‘Biga’ is zaterdagavond aangehouden, nadat hij een gokmachine van een Suribetshop in Suriname kapot sloeg.

De jongeman was daar bezig te borrelen. Hij had 300 SRD verloren en eiste zijn geld terug van de shopmedewerker, omdat hij vond dat het gokken zonder zijn toestemming was geschiedt.

Nadat de medewerker hem voorhield, dat hij de bet had verloren, werd de klant boos en sloeg daarbij met zijn vuist het scherm van de gokmachine kapot.

De politie van het ressort werd ingeschakeld, die de man aanhield en overbracht naar het politiebureau. Hij was bereid de kosten van 15.000 SRD te vergoeden.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Biga heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Hahaha .. hij kon het gokken gescheiden zonder jou toestemming?! … Eerst ie las wan 300srd , now iem vergoed wan 15000 srd ..


  gemodereerd
 2. wat een lul , ja mensen gokken gaat je kapot maken , regering sluit alle gok hallen en ook de casino’s , daarom zijn de mensen hier arm en crimineel geworden , dankzij het beleid van 10 jaren ndp en nu bijna 2 jaren vhp -abob -nps-pl , zij doen er ook niets aan


  gemodereerd
 3. Sorry jongens, maar ik herken mijn oude vertrouwde Suriname niet meer. Het lijkt intussen een losgeslagen boel.Deze Suriname lust ik niet.


  gemodereerd
 4. Hij had plannen met die €14, nog wat.
  Betre a ben go bai wat toe watra batra, kowru den, dan a plei waterjongen, ser den gi automobilist, ALS JE TOCH ZO DESPERATE BENT.

  Ma nee, a tek a moro langa pasie, Dommie


  gemodereerd
 5. Hahahaaa..hai boi veel van de sranang mang dong no ka!! 300 srd verloren en dan als een idioot tekeer gaan en nu 15000 srd betalen… Dong boerikie


  gemodereerd
 6. Xo zie je weer dat alcohol en gokken niets op leverd dan alleen ellende.
  Het nadeel is groter dan het voordeel.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES