maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan denkt gestolen kleding bij ander te herkennen en slaat diens neus...

Man denkt gestolen kleding bij ander te herkennen en slaat diens neus kapot

-

Does Travel - naar Suriname

De 25-jarige Champoli A. heeft zaterdagmorgen een man voor een winkel aan de Ramgoelamweg in Suriname zodanig mishandeld, dat het slachtoffer een neusbeenfractuur heeft opgelopen.

Volgens verklaring van de verdachte zag hij het latere slachtoffer P. voor een winkel staan, met soortgelijke kledingstukken aan die onlangs van hem zouden zijn gestolen. Hij stapte naar de man om rekenschap te vragen.

Bij die gelegenheid raakten de twee partijen slaags. P. liep als gevolg van de mishandeling een kapotte neus op. De politie van Latour werd ingeschakeld voor onderzoek.

Uit het politioneel onderzoek blijkt, dat de verdachte nimmer aangifte van diefstal bij de politie heeft gedaan. Champoli is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, wegens zware mishandeling.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Alsof van de kleren die zijn gestolen, er maar 1 stuk bestaat. Beetje overdreven, maar wel de rede dat ik altijd een kleine knip maak in de labels van mijn kleding, als herkenningspunt. Dit doe je zo ie zo als je tussen hyena’s begeeft.

    Te den njam ie, en den njang tanga mi bonjo, mi krosie do herken🙃 (als je niet weet wat een metafoor is of niet begrijpt wat dit betekend, 🤐


    gemodereerd
  2. men doet geen aangifte omdat de politie niets doet. Je moet zelf handelen.

    wel fucked up als die kaap niet de dief is en zomaar klappen heeft gekregen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES