zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEnkele kilo's marihuana onderschept tijdens controle in cellenhuis

Enkele kilo’s marihuana onderschept tijdens controle in cellenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname is afgelopen week tijdens controle in een cellenhuis in Paramaribo gestuit op enkele kilo’s marihuana. Zij is naar aanleiding hiervan gestart met een onderzoek.

De desbetreffende leiding heeft de politieman F.L., vooruitlopend op het onderzoek in gebreke gesteld. De korpsleiding zal het onderzoek verder voortzetten.

Vaak genoeg worden mobiele telefoons, scherpe voorwerpen en kleine hoeveelheden drugs aangetroffen. Met deze grote hoeveelheid is een grens overschreden, waardoor de leiding overging tot het toepassen van sancties.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. Enkele kilo’s???
  Controle/bewaking zoek. Gaarne het resultaat van het onderzoek en getroffen sancties.


  gemodereerd
 2. Het is een grote bende in de cellenhuizen in Suriname. Er is een levendige handel in drugs en deze criminelen kopen de bewakers zelfs om. Dit is het prudent beleid van de huidige regering. De criminelen eisen betere voeding en intussen handelen ze in drugs. Wat doet de incompetente minister Amoksie nog op justitie.


  gemodereerd
 3. Enkele kilo’s? Geen wonder dat er zoveel draaideur criminelen in Suriname zijn, omdat ze het verblijf te Santo Boma als een groot drugs- en seksfeest ervaren. Als ze weer eens naar Santo Boma moeten, zingen ze in gedachten ’te wi go na Boma, nanga marihuana wi e go, nanga marihuana wi e go’.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES