vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan slaat autoruiten ex-vrouw stuk en neemt haar tas weg

Man slaat autoruiten ex-vrouw stuk en neemt haar tas weg

-

Does Travel - naar Suriname

De 37-jarige Anil B. is maandagavond door de politie van Latour aangehouden en in verzekering gesteld, nadat hij het voertuig van zijn ex-vrouw heeft vernield en ervandoor ging met haar tas. Dit gebeurde aan de Livornoweg in Suriname.

De verdachte heeft alle autoruiten stukgeslagen en alsof dat niet genoeg was ging hij met de tas van de aangeefster ervandoor. De politie van Latour werd hierover gewaarschuwd, die ter plaatse ging voor onderzoek.

De man werd door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij vandaag in verzekering gesteld. De buit betreft een tas met daarin onbekend geldbedrag en belangerijke documenten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. ‘San e psa nanga mi Hindustani brada? A dyersi leki wan sortu didibri fréy na den ede dis dey’. Ze worden steeds gekker en misdadiger de laatste tijd.


    gemodereerd
  2. was het glas gemaakt van huishoudfolie of gebruikte hij in zn gierigheid bescherming voor zn handen(wat ik niet hoop)of gebruikte hij hulpmiddelen?


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES