zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChauffeurs MinOWC slaan neus collega kapot na ruzie over dienstauto

Chauffeurs MinOWC slaan neus collega kapot na ruzie over dienstauto

-

De Nationale Carrierebeurs

Twee chauffeurs die werken bij het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur (MinOWC) zijn dinsdag door de politie van Nieuwe Haven in verzekering gesteld, nadat zij hun collega een neusbeenfractuur hebben bezorgd. Dit gebeurde afgelopen week aan de Kafiluddistraat in Suriname.

Het slachtoffer sprak zijn collega’s aan over het gebruik van het dienstvoertuig. Dit viel niet in goede aarde bij de collega’s M.P. en J.D. Er ontstond hierna een woordenwisseling tussen hen, waarbij M.P. en J.D het slachtoffer B. hebben aangevallen. Hij liep als gevolg van de mishandeling een neusbeenfractuur op.

Andere collega’s die dit zagen schoten het slachtoffer te hulp en hebben hierdoor erger kunnen voorkomen. Het slachtoffer is naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

De verdachten M.P. en J.D., zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie gisteren in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

12 REACTIES
 1. Laten we hopen dat het ministerie van justitie en politie en het ministerie van onderwijs hen zodanig straffen dat ze voorgoed hun les zullen hebben geleerd en ze het voortaan uit hun hoofd laten hun collega’s te mishandelen.


  gemodereerd
 2. Het zijn gewoon wilden, ik zou als leidinggevende deze 2 lullen
  de laan uitsturen!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Chauffeurs MinOWC slaan neus collega kapot na ruzie over dienstauto… Wel, wel, wel. Jere no mi matie, andere keer doodschieten. Weer een vacature.


  gemodereerd
 4. Ontslag op staande voet is inderdaad de enige optie. Voor de rest is het aan het OM om de strafmaat te bepalen en deze gasten voor een tijd te onttrekken aan de beschaafde maatschappij.


  gemodereerd
 5. Aardse goederen die niet van jouw is maar van de staat om te gaan chillen tijdens dienst tijd. Misschien oordeel ik te snel hoor maar zijn dingen die gebeuren.
  Als je in Suriname werk is het pesterij gedrag, roddelen anderen dwarsbomen, leugens verspreiden die niet waar zijn. Jammer maar het gebeurd wel dezelfde sleep wat de witte man slaven onderdrukte gebruiken sommige mensen dezelfde zweep bij hun broeders & zusters GODD BLESS Jullie allemaal. Mijn lobie swietie Suriname.


  gemodereerd
 6. Ze hebben vast geen auto van zichzelf.
  Vechten om iets dat niet van jou is. Ben je gek.
  1 auto en 3 chaffeurs. Ook zo een mop.


  gemodereerd
 7. Deze agressievelingen HADDEN een baan: Ze moeten nu gaan solliciteren naar een ander jobbie.

  Deze gasten moeten op staande voet ontslagen worden!!

  Hoe dom moet je zijn om je collega een neus fractuur te bezorgen.

  Dag baan!!


  gemodereerd
 8. Ken het verhaal en dan oordelen over een ander. Niet alles wat in het nieuws staat is waar. De slachtoffer heeft valse aangifte gedaan tegen deze heren. Niemand heeft hem geslagen want de volgende dag loopt hij gewoon daar rond met geen ene letsels. Deze heren zijn vrijgesproken omdat er ooggetuigen waren die hebben gezien dat ze niets hebben gedaan. Woordenwisseling heb je overal, maar ga geen valse aangifte doen en de naam van het ministerie vuil maken. De slachtoffer moet in deze gestraft worden. Iedereen Weert dat je in Suriname makkelijk een doktersverklaring kan kopen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES