zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit NederlandKLM vliegt vanaf 1 juli zes keer per week naar Suriname

KLM vliegt vanaf 1 juli zes keer per week naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) vliegt vanaf 1 juli zes keer per week naar Suriname. De nationale Nederlandse luchtvaartmaatschappij vliegt dan op alle dagen vanuit Schiphol naar Suriname, behalve op woensdagen.

Volgens Luchtvaartnieuws.nl kan het bedrijf door het verhogen van de frequentie tegemoetkomen aan de grote vraag. Op dit moment vliegt de KLM al vijf keer naar Suriname. De SLM vliegt drie keer per week met gehuurde toestellen, maar gaat vanaf volgende maand vier keer vliegen.

De KLM zet op die route de Boeing 777-300ER in de zomer in. Dat is het grootste toestel in de passagiersvloot, met 408 stoelen aan boord, waarvan 34 in Business Class schrijft Luchtvaartnieuws.nl vandaag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Ze zien een gat in de markt de Surinamers boeken toch die dure tickets jammer dat ze klm niet boycotten en alleen in noodgevallen vliegen.
  Misschien dat dat klm op andere gedachten brengt.
  Helaas hebben we geen eenheid.


  gemodereerd
 2. Heel goed van de KLM, want de SLM deugt niet. Ze kunnen meneer de Haan en zijn collega met een enkel KLM-ticket laten vertrekken.


  gemodereerd
 3. Geweldig dit. Zo wordt Suriname stap voor stap uit het isolement gehaald. Het isolement waarvan de fascisten schuldig aan zijn. Nederland zal altijd als een moeder over haar kind waken.


  gemodereerd
 4. KLM vliegt gaat 6 keer per week vliegen dus zit er potentie in deze route !

  En dan toch is SLM een paria in eigen huis !

  De kwaliteit van het oude management was duidelijk schandalig waardeloos !

  Wij willen de verantwoordelijken op het matje zien !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 5. Misschien wordt het eindelijk een normaal tarief om naar Suriname te vliegen nu is het nog te duur!!


  gemodereerd
 6. Mooi, dan zijn er voldoende vluchten voor iedereen die het land aan het verlaten is. Chinezen vertrekken al. Surineds verdwijnen. Aanvragen gezinshereniging om zodoende naar Nederland af te kunnen reizen neemt toe. Diaspora is niet te zien. Geef het nog een jaartje en dan is Suriname een 2e Haiti geworden.


  gemodereerd
 7. Goedkoper hoop ik want, iets anders dan businessclass is echt geen optie. En mocht dat niet zo zijn, maakt het ook niet uit.

  Minder betalen is altijd een plus, en zo niet we doe ing toch, dus


  gemodereerd
 8. Voor degene die het niet weten, als je vliegt via New york naar Amsterdam is het stukken goedkoper dan rechtstreeks. Is een kleine moeite maar bespaart je mooi wat als je met je gezin vliegt.


  gemodereerd
 9. Ik weet dat de KLM beter service geeft dan onze eigen SLM. Maar dat de SLM volgens velen door het slecht gevoerd beleid, de afgelopen veertig jaren, opgedoekt kan worden is potsierlijk. Het lijkt realistisch, de vele kritieken tot opheffing en binnen halen van andere maatschappijen, maar is a-nationaal.
  Men is vergeten onder welke omstandigheden de SLM toen is opgericht. Men vergeet gemakshalve de monopolistische positie van de KLM toen en nu. Jaarlijks klaagt men over de positie van de KLM op deze route, men vindt dan dat het tijd is voor meer concurrentie, een paar maatschappijen hebben het geprobeerd maar het is hen niet gelukt, door de politieke lobby in Den Haag.
  Onder deze omstandigheden een levensvatbare bedrijf op te richten getuigt van lef, dat de SLM door onze eigen politieke gekonkel en malversaties van politici en familie is uitgehold, ja leeggeroofd, is toch niet alleen de schuld van het management team.

  Nu mag de KLM haar aantal vluchten per week weer opvoeren alsof het een Sranan maatschappij is. Ze mogen uitbreiden in plaats van afbouwen ten gunste van de SLM. Waarom niet de KLM vragen de SLM te helpen, al is het een concurrent, politiek kan dit afgedwongen worden. Soms is de zgn vrije markt niet voor iedereen geschikt. Wij worden weer door de Nederlanders afgebluft, we geven meer weg dan we krijgen, is dat de nieuwe relatie met NL, dat Chan voor ogen heeft. Ook in het geval met Guyana geven wij veel weg voor een appeltje en een ei. Sranan zit vol met verraders (lobbyisten), mensen in dienst van het groot kapitaal uit het buitenland.

  SLM komt uit een diep dal, heeft meer dan 100% nationale steun nodig, van volk en regering, en wat doen wij, we geven deze route weg aan een buitenlandse, want dat is de KLM, een buitenlandse multinational die ons komt uitbuiten en dit laten wij toe. Het wordt tijd dat Surinamers, net zoals de Nederlanders hun KLM zien als een kroonjuweel, meer waardering voor hun eigen SLM gaan opbrengen, trots zijn op de SLM, en wat belangrijker is “leren vliegen met de SLM”, zodat SLM ook dezelfde service, net als bij de KLM, kan aanbieden aan haar klanten.
  De Haan heeft onze steun nodig in plaats van onze afbraak kritiek en dan klagen dat hij geen goed werk aflevert. Hoe stom kunnen wij zijn.
  Voor de mensen die ‘gek’ zijn op de KLM, voornamelijk Surineds, blijf dan weg uit Sranan, als je het niet kunt opbrengen met de SLM te vliegen, vlieger dan maar lekker op met de KLM binnen Europa.

  Als de KLM surineds op Schiphol uren lang in de rij kan laten staan zonder te klagen en dat de KLM zonder overleg uw vlucht kan afgelasten en jullie klagen niet, man, en als de SLM hetzelfde op Jopie Pengel doet dan is de wereld te klein voor alle gemeende kritieken.🤮🤮
  Een eye opener: Wij mogen blij zijn dat de voetbalclub Transvaal bestaat en in competitie verband mag/kan voetballen in plaats van Transvaal te vergelijken met een voetbal grootmacht als Real Madrid en dan zeggen, Transie heeft geen bestaansrecht want ze zullen nooit een gerenommeerde profclub worden.


  gemodereerd
 10. Vraag bepaalt de frequentie en schaarste bepaalt de prijs.

  KLM heeft de ideale operatie op deze route. 9 uur vliegen 3 uur turn around.
  gemiddeld vliegt KLM met een vliegtuig 13 uur per dag. Omdat SLM niet echt thuis is vult KLM dit nu voor haar optimaal in 6 dagen vliegen en 1 dag onderhoud.

  Surinamers betalen toch wel want ze willen allemaal gelijk daar zijn.


  gemodereerd
 11. KLM buit de kofferhandelaars uit en ook nog de Surinameganger.
  VOC is een nieuwe jasje.


  gemodereerd
 12. ,@Eenheid , moeten ze de slm dan niet boycotten , die is net zo duur als de KLM , de KLM zal er aan verdienen , maar de slm niet , en de regering pomp er nog steeds geld in , het zijn onze belastinggelden , stop met de slm steunen en gebruik dat geld voor om de mensen te steunen in het gebied dat onderwater gelopen is en dan zien wij als belasting betaler dat het belastinggeld op een juiste plaats is gekomen


  gemodereerd
 13. mensen denk maar niet dat de ticketprijs omlaag gaat , nu dat die olie zo gestegen is , en een vliegtuig verbruikt heel veel kerosine op zo’n vlucht , dus een retourtje zal stijgen inplaats van zakken.
  maar blijkt dat de mensen van Surinaamse afkomst daar in Nederland best geld hebben dat de KLM maal per week vliegt.
  408 stoelen maal 6 = 2424 personen per week en gemiddeld zal dat 1000 Euro zijn per persoon voor een retourtje zijn , dan levert het de KLM voor de heenreis 1,2 miljoen Euro en de terug reis ook 1,2 miljoen Euro op , natuurlijk hebben ze veel kosten , maar ze zullen er een groot bedrag aan overhouden , en zij moeten ook nog de coronasteun terugbetalen.


  gemodereerd
 14. pony , jij bent echt dom , de KLM is Koninklijke Luchtvaart Maatschappij , zijn wij hier in Sranan koninklijk dan , we zijn een Republiek en de KLM zal nooit een Surinaamse vliegmaatschappij worden , ook niet als de slm straks niet meer bestaat


  gemodereerd
 15. De route Amsterdam – Paramaribo is decenia lang de grootste MELKKOE van KLM.
  Geen concurrentie ..ohja SLM is de enige concurrentie, maar die is meer dood dan levend….Kan iemand me uitleggen dat Su al bijna een halve eeuw onafhankelijk is en waarom KLM nog steeds de monopoly heeft op die trans atlantische route ?


  gemodereerd
 16. WAT 18 mei 2022 Bij 01:19
  mensen denk maar niet dat de ticketprijs omlaag gaat , nu dat die olie zo gestegen is , en een vliegtuig verbruikt heel veel kerosine op zo’n vlucht , dus een retourtje zal stijgen inplaats van zakken.
  maar blijkt dat de mensen van Surinaamse afkomst daar in Nederland best geld hebben dat de KLM maal per week vliegt.
  408 stoelen maal 6 = 2424 personen per week
  ==========
  Watje, misschien kan Chan jou de functie van minister van Financiën geven. Dan kan je die geweldige berekeningen maken.


  gemodereerd
 17. Als de ticketprijzen vd KLM verlaagd worden, zal dat de doodsteek voor de SLM betekenen. De SLM zal niet in staat blijken te zijn om de concurrentie met KLM aan te kunnen. Per Saldo zullen de Surinamers verliezen.


  gemodereerd
 18. KLM wil vaker gaan vliegen naar Suriname. Mooi toch, meer passagiers die op meerdere dagen hun vlucht kunnen uitzoeken. Suriname krijgt meer geld uit landingsrechten, meer bestedingen meer banen, meer belastingontvangsten. Meer toeristen om te beroven Alleen maar winst, behalve voor azijnzeikerds Wat een gezeur dat dit slecht zou zijn voor een land. Voor mijn part vliegen ze minstens 14 keer per week.
  Prijzen gaan zelden tot nooit omlaag, van wat dan ook. De enige producten die goedkoper worden zijn producten die bijna niemand meer wil hebben. Vaak omdat er andere producten in de plaats zijn gekomen die beter zijn. Uitverkoop en bederfelijke waar uitgesloten, die worden natuurlijk we goedkoper

  Pony maakt het hier helemaal bond met een geschreeuw zoals vraag hulp aan de KLM voor SLM. Haha, domheid ten top. Hij heeft nog een idee
  Politiek kan het afgedwongen worden. Haha, dit is de taal van een dictator. Vast en zeker fan van Poetin en bouterse

  en die zelfde dombo spreekt zichzelf ook nog eens tegen.
  ======KLM mag uitbreiden ten gunste van de SLM.=====
  Ben je nou echt zo dom, of doe je alleen maar alsof of weet je gewoon niet wat ten gunste van betekent

  Hij gaat verder en schrijft dat meerdere maatschappijen hebben geprobeerd te vliegen naar SU, maar dat Den Haag dit heeft tegen gehouden.
  Sang, Den Haag. Politieke lobby in Den Haag.
  Dus maatschappijen zijn in Den Haag gaan praten toen heeft ±±±Den Haag gezegd; nee
  HAHA. Een berg frustratie. Doe niet zo dom. Den Haag heeft HELEMAAL NIKS te zeggen. Het is Suriname die bepaalt of maatschappijen mogen vliegen boven het Surinaams luchtruim en mogen landen in Suriname. Of bedoel je dat bouterse en zijn ndp dit al die jaren hebben tegengehouden.
  Hoe bruin wil je het hebben

  De eyeopener is meer een van close your fucking eyes🙈🙉🙊🐵
  Transvaal voetbalt in Suriname dombo en die wil je vergelijken met Real Madrid????
  Voor het geval je het niet weet Transvaal voetbalt in Suriname, en niet in de EU en Real in de EU en niet in Suriname
  Als je deze wil vergelijken dan kan dit pas als Transie ook in Europa zou voetballen
  Of bedoel je dat de SLM ook alleen in Suriname moet vliegen??? Zoveel domheid

  Dan nog liever iemand die beweert een eigen mening te hebben en vervolgens reageert op de heer Wat, door NIETS te schrijven. Geweldige eigen mening.
  Ma ja liever geen mening dan een bak vol rotzooi


  gemodereerd
 19. Ik weet niet waarom men niet nd klm pagina kijkt, voor men reageert. Niet om reclame te maken ma, een ticket van november tot en met januari naar Su kost op dit moment niet meer dan €900, incl 23 kg ruim en 10 kg handbagage, wat genoeg is voor sommigen.

  Waar zou jij voor kiezen in dit geval?


  gemodereerd
 20. Trouwens, hoe hard dan ook de haan gaat kraaien, er zit voorlopig geen gouden ei voor de SLM in.


  gemodereerd
 21. Waarom kan het niet ,Als maar de tickets goedkoper worden .
  Ik vind dat te duur ,zonders hotel en zonder eten drinken.
  Als wij naar Suriname gaan en we bekosten alles zelf.
  Daarom moeten de ticket prijs wat lager zijn .
  Ik hoop dat jullie begrijpen en ermee Accoord gaan .
  Vriendelijke Groeten


  gemodereerd
 22. Er is inderdaad weinig concurrentie op deze route vanuit Europa.
  KLM maakt gewoon gebruik van de onkunde / chaos van / bij de SLM.

  Wellicht kan er gekeken worden met een samenwerking met Brussels Airlines. Paramaribo – Brussel is ook een interessante route, ook voor Nederlanders die via Brussel willen vliegen. Vliegen via Brussel is vaak ook goedkoper.
  Ondanks dat KLM ook deze route domineert kan het voor Brussel Airlines ook interessant zijn, zij kunnen zo’n route nu wel goed gebruiken. Volgens mij wordt Brussels Airlines ondersteunt door Lufthansa. Suriname heeft de banden ook aangehaald met Duitsland en Frankrijk. Brussel kan dus heel goed dienen om door te reizen.

  Spreid je vleugels.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 23. Er is meer concurrentie op de routes naar New York dan Paramaribo, vandaar dat de tickets naar New York goedkoper zijn. En daarnaast zijn er miljoenen reizigers die naar New York vliegen tov een paar 100.00 naar Paramaribo. En vergeet niet dat de helft van de ticketprijzen uit belastingen bestaat.


  gemodereerd
 24. Met slm vliegen is drama .
  De laatste keer dat ik met ze vloog was het 5 uur en 20 minuten later dan de oorspronkelijk tijd .
  De tocht duurde ook nog langer dan gebruikelijk.
  Op Schiphol een bonnetje voor een snack gehad ..dat wel .
  Maar wie de regels leest betreffende claims zal vreemd op kijken .
  Wie door vertraging moet overnachten in het land waar hij vertrekt heeft de verrassing van zijn of haar leven .
  Namelijk ben je ingezetene van Suriname dan heb je waar je ook vertraging oploopt geen recht op hotel overnachting ..
  Tot zo ver uw heerlijke burgerschap ..
  Is slm duurder goedkoper …het ontloopt elkaar niet veel .. diaree krijg ik toch van beide hun warme maaltijd


  gemodereerd
 25. “ALS” de SLM haar zaken op orde heeft en een kwalitatieve en betrouwbare service kan verlenen dan kan SLM domineren.
  Ik ben er van overtuigd dat een Surinamer liever met de SLM vliegt maar daar moet dan wel een goede dienstverlening tegenover staan, dus geen wakti wakti de pleen heeft even vertraging.

  Kwaliteitsmanagement moet een topprioriteit krijgen binnen de SLM.

  Wij willen een SLM om trots op te kunnen zijn.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 26. Wie schreeuwt om een goedkoop ticket is wereldvreemd. Er is ergens oorlog, met als gevolg dat de olie prijs is gestegen, met als gevolg dat Staatsolie goed boert.

  Plus zijn er vanwege de pandemie een heleboel vliegmaatschappijen failliet verklaard. Ook de KLM bedelt nu om geld bij de moedermaatschap. Daarnaast is er wereldwijd een tekort aan personeel ook bij de KLM. De parbo-lijn is echt geen vetpot, alleen maar hoofdpijn met die 100% controle en tekort aan personeel.

  Is Suri zóó speciaal dat de pandemie en oorlog geen gevolgen hebben voor de SLM.

  Af en toe!


  gemodereerd
 27. KLM vliegt 6 keer per week naar Suriname. Dat betekent 2 dingen:
  1 KLM neemt de lijn over omdat
  2. SLM Ka


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES