donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist overvallen en beroofd van goud, halsketting en gascilinder

Automobilist overvallen en beroofd van goud, halsketting en gascilinder

-

Does Travel - naar Suriname

Twee criminelen hebben maandag op klaarlichte dag een automobilist klemgereden en daarna overvallen en beroofd van 700 gram ruw goud, een halsketting van meer dan 40 gram, 800 SRD en een gascilinder van 28 lbs. Dit gebeurde aan de Doekhieweg Oost in Suriname.

De verdachten waren gemaskerd met bivakmutsen en gewapend met vuistvuurwapens. Zij reden het voertuig van het slachtoffer, een wit gelakte Toyota Noah busje, klem op bovenvermelde weg. Vervolgens stapten zij uit hun voertuig, ook een wit gelakte wagen en namen plaats in het busje van de benadeelde, door te dreigen met de vuurwapens. 

De bestuurder moest onder bedreiging zijn voertuig doorrijden. Onderweg werd hij van zijn persoonlijke bezittingen beroofd. De verdachten stapten ergens in Paramaribo uit en namen daarbij de benen. De politie van Flora werd gewaarschuwd, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. 

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
  1. Van je familie, vrienden of stamgenoten moet je het hebben; wie zouden anders kunnen weten dat je 700 gram ruwgoud in je Noah busje hebt zitten?


    gemodereerd
  2. Je moet nooit jouw geheimen aan je familie vriendin, vriend, mati, buurman/vrouw, jouw collega vertellen. Dez mensen hebben een deal mef de ROVERS gemaakt. Rovers zijn kadafers die info krijgen van mensen, xij ruiken niet. Ook bij ’t lichten van geld weten zij hoeveel je hebt gelicht. Deze info krijgen ze van de bankemployee’s of bewaking. Rovers kunnen niet ruiken. Daarom weten ze hoeveel geld je hebt op de bank dan konen ze he beroven. Maar een t.w.k . tel. uitdraai(gesprekken) met de tip gevers
    Kunnen hen verraden.Je moet goed opletten wat de buren rijden en dragen. Aks je weet dat alles boven hun vermogen ligt, dan klopt iets niet. Geldt ook voor Rovers. Sommigen kweken rovers.Maar alkes is voor een tijdje. KARMA IS A BITCH.
    Deze (bigi ai’s)kunnen de mensen geweest zijn die contacten hebben met de ROVERS.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES