maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentNederlandse zanger Guus Bok strikt Damaru voor nieuwe single

Nederlandse zanger Guus Bok strikt Damaru voor nieuwe single

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Nederlandse zanger Guus Bok heeft de Surinaamse King of Love Songs Damaru gestrikt voor zijn nieuwe single ‘Kroelen’. Het lied werd op vrijdag 13 mei gelanceerd. “Het is ontzettend tof om nu samen met Damaru een plaat uit te brengen”, meldt de zanger op zijn Facebookpagina.

“Er zat een positieve vibe in. Ik had zeker een maand van tevoren de track gekregen, maar heb mijn stuk pas in de studio geschreven”, reageert Dama over zijn ervaring.  Hij werd door Guus Bok benaderd voor de samenwerking.

De song is in december opgenomen. De Surinaamse King of Love Songs gaat op 14 juni bij het festival Sterren Muziekfeest op het plein in Waalwijk samen met de Nederlandse zanger de song live ten gehore brengen.

Guus Bok staat in Nederland bekend om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme. Hij maakt aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandstalige Popmuziek, met een moderne sound. Als het aan Guus ligt, wordt de song de zomerhit van 2022 in Nederland.

Damaru werd bij het grote publiek in Suriname en Nederland bekend vanwege zijn hit Tuintje In Mijn Hart (Mi Rowsu) met Jan Smit.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. Heeft Damaru weer zijn rechten verkocht aan een nieuwe Jan Smit ala tuintje?
    gemodereerd

  2. Jan Smith wist niet beter en Damaru was nog een onbekende voordat ze tuintje uitbrachten. Maar deze Guus en andere Nederlandse artiesten denken alleen aan roem en hebben boter op hun hoofd. Weten deze gasten niet dat meneer Damaru 1 van de grootste aanhanger is van de EX president van Su dus ook een hater van het Nederlandse volk.
    gemodereerd

  3. Misschien dat een paar stagiares warm.zullen. lopen voor het produkt van dexe twee figuren, maar op mij hoeven ze niet te rekenen. Over het algemeen vind ik in Nederlands gezongen liedjes niet om aan te horen en met een Surinaams accent is het helemaal.verschrikkelijk, uitgezonderd een pasr nummers van Kenny B.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES