SPB-voorzitter Atompai: ‘Men wil mij liquideren’

21
SPB voorzitter Poetini Atompai

Opmerkelijke uitspraak vandaag gedaan door de voorzitter van de Surinaamse Politie Bond (SPB), Poetini Atompai. Op Facebook meldt hij dat ‘men’ hem zou willen liquideren. Wie ‘men’ is laat hij in het midden.

Op zijn pagina schrijft hij: “Uit zeer betrouwbare bronnen heb ik begrepen dat men, mij wil liquideren. In alles waarmee ik bezig ben, zal ik op de ingeslagen weg doorgaan. Als ik strijdend dood moet gaan, kunnen we alvast naar Poesa gaan. Ik speel geen slachtoffer en zal ook geen slachtoffer worden. Ik blijf goed op me zelf en me mensen letten. Geboren om te strijden!“, aldus Atompai.

21 REACTIES

 1. Ai famiri, wat moet je nog over deze man geloven? A mang ai bari pi anoe moes bari!
  Waarschijnlijk na broeya tori.
  Time wil tell.
  gemodereerd

 2. Je naam is Poetin en komt van Poetin. Altijd uitkijken. Voor geld doet men tegenwoordig alles.
  gemodereerd

 3. Deze man is een onrust stoker. Hem zo snel mogelijk vervangen, hij is een man van de dieven partij .Hij besteed meer tijd aan zijn huizenbouw project voor zijn leden dan aan politie werk.
  gemodereerd

 4. O ja Debby doe je alles voor geld.
  Vroeger zei mijn moeder libi sma é mik moni a No moni é mik libi sma.

  Waarschijnlijk is het nu het omgekeerde noh debby.
  gemodereerd

 5. Atompai stel dat je vermoord wordt, niet door mij dan is dat ook geen probleem.
  ” Na wan eksi broko” moro eksi dé, noti no lassi” Na wan koenoe dédé !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. klopt debby , je weet toch toen hij in Nederland was hij met geld zat te strooien of hij zwarte piet was , maar dat werd door zijn partij genoten ( jou club) hier in Suriname afgekeurd , en nu na de zoveelste misser van hem moet hij echt uitkijken , jou club staat bekend om clubleden te liquideren , voorbeelden genoeg vanaf 1980
  gemodereerd

 7. Uit de praktijk van alle dag weten wij dat criminelen in de drugswereld erg hard naar elkaar zijn. Als je eenmaal erin zit is het erg moeilijk om eruit te stappen. Je vrienden zullen je niet met rust laten, vooral als je veel weet. Elke burger moet daarom beseffen, dat er geen weg terug is als je eenmaal hand en hand-en-spandiensten hebt geleverd. Enkele kopstukken uit het politie korps zitten opgesloten vanwege de zaak van de 3 verkoolde lijken in de Ford Ranger. Van wie heeft Atompai het geld gekregen om uit te delen in Europa, terwijl hij eerder verklaarde niet rond te komen van zijn salaris???
  gemodereerd

 8. Poetini Atompai is een zeikende aandachttrekker die aandacht zoekt bij aanstellers.
  gemodereerd

 9. Dan zulken de moordenaars uit jouw directe omgeving konen. Misschien binnenkort een stammenoorlog in Suriname?
  Misschien ook is het alleen dikdoenerij
  gemodereerd

 10. Opmerkelijke uitspraak vandaag gedaan door de voorzitter van de Surinaamse Politie Bond (SPB), Poetini Atompai.
  “Uit zeer betrouwbare bronnen heb ik begrepen dat men, mij wil liquideren. In alles waarmee ik bezig ben, zal ik op de ingeslagen weg doorgaan.

  @ Atompai
  Uit zeer betrouwbare bron?
  Je werkt bij de politie en je bent voorzitter van de SPB dus hoezo uit zeer betrouwbare bron?
  Vroeger zei men:
  yu e lei no ka
  toen
  yu e lei dat grasi ne groh pe yu knapoe
  en nu dus
  yu e lei likie wang A Tom Pai
  gemodereerd

 11. Mensen die in bepaalde kringen bevinden en ervan profiteren, hebben altijd de kans om geliquideerd te worden. In Suriname is het ook geen uitzondering. Loop niet te piepen man.
  Je weet in welke kringen jij je rondjes loopt. Eenmaal in de kring, is het blijven lopen en in de pas blijven.
  Dus kom niet met je opschuift op Facebook.
  gemodereerd

 12. Is dat een ‘Christian Louboutin’ sneaker?
  Dat mag wat kosten….
  gemodereerd

 13. Wie zou dat willen doen, voor wie is hij een gevaar, want politiewerk doet hij niet. Willen degene die hem dat geld om mee in Nederland te staan zwaaien soms van hem af.
  gemodereerd

 14. Vroeger was het ambt van politieman of vrouw een eerbaar beroep tegenwoordig is het mi vooral in Suriname een dekmantel. Een eerzame agent gedraagd zich en is een voorbeeldfiguur en dat is degene op de foto zeker niet of hij is een grote Dalla!
  gemodereerd

 15. Dan moet hij zich minder met duistere zaken bezighouden en nu niet komen doen alsof hij niet weet uit welke hoek de bedreigingen komen….als ze tenminste waar zij want je niets geloven wat uit deze man zn mond komt.
  By the way…..heet hij echt poetini? Hahahaha
  gemodereerd

 16. @debby…..me beg’ ie jereh….hij doet ook alles voor geld dus meisje lib mi. Waar komt een simpele politie aan zoveel geld dar hij uberhaupt in NL ermee gaat strooien.. Hij heeft hard gewerkt noh……pppppfff
  gemodereerd

 17. Wil aandacht of gratis bescherming van de staat.Naast politieman is hij ook ondernemer.( nevenberoep)Dus verdienst goed. Moen.
  gemodereerd

 18. A Tom Pai heeft zijn eigen ondergang ingeluid. Zijn onmenselijke gierigheid (gulzigheid)om alles te bezitten doet hem de das om. Bovendien heeft hij ze niet allemaal op een rijtje.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.