maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie70.000 euro en 22.000 USD op perceel slachtoffer in zaak verkoolde lijken...

70.000 euro en 22.000 USD op perceel slachtoffer in zaak verkoolde lijken aangetroffen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op het perceel thuis bij één van de slachtoffers in de zaak van de drie verkoolde lichamen in een Ford Ranger, te weten Rohitas Sital, zijn grote hoeveelheden valuta, een wapen en flink wat munitie aangetroffen.

De Surinaamse politie heeft opgravingen gedaan op het perceel, bij zijn woning aan de Corantijnstraat in Suriname. Daarbij zijn 70.000 euro en 22.000 USD in emmers in de grond aangetroffen.

Ook zijn een semi-automatisch Glock pistool, een grote hoeveelheid munitie, patroonhouders en onderdelen van vuurwapens en diverse documenten opgegraven. Dit kwam vrijdag naar voren tijdens een persconferentie van het Korps Politie Suriname.

De politie gaf ook aan dat de 39-jarige Sital bekend stond als crimineel en meermalen voor ernstige misdrijven aangehouden was. De andere twee slachtoffers waren eerder niet bekend bij de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

12 REACTIES
 1. Wat een ellendeling was die Sital.
  Triest dat hij deze jongens hft gevonden om voor hem te werken en dank zij lockdown konden ze niet met hun eigen auto.
  Deze jongens wilden hun geld verdienen.
  gemodereerd

 2. Wie met pek omgaat, wordt ermee besmet.
  Wie met drugs omgaat, wordt ermee begraven of gecremeerd.
  gemodereerd

 3. Dat van die 2 onbekende ‘daders’ is zo vreemd. Je zou bijna denken onschuldige toevallige kennissen van Sital, die meegingen. Heel dubieus.

  Maar goed, Yorinde zingt blijkbaar als een kanarie…Of had ze gedacht dat als ze dat geld opgaf dat ze dr vrij zouden laten. Alhoewel, in Su weet je het maar nooit.

  Ik denk trouwens dat ze grotere bedragen hebben gevonden. Niemand gaat een kans nemen om die genoemde bedragen te begraven, dan bemoei buurvrouw kan si.. Is het niet waard. Maar het verhaal klinkt zeer geloofwaardig. Dat wel 🤫
  gemodereerd

 4. van deze vondst zullen de hoofd drugs maffia hier balen , maar ook zij zullen straks verdwijnen, en de ene zijn dood is de ander zijn brood , maar de drugs ellende zal blijven bestaan , als de maffia er twee omleggen , staan in de hoek van de straat er weer drie klaar
  gemodereerd

 5. Karma heeft zijn werk gedaan hoor. Niks medelijden met dit soort kakkerlakken hebben. Nu inspecteur Esajas flink zijn balken onder stroom zetten.
  gemodereerd

 6. Na zoveel maanden na de liquidatie komt de politie nu met een bericht van “gegraven en gevonden”. Dus niet eerder is men op de gedachte te komen om in en rondom het huis te zoeken.
  Lijkt en klinkt in de oren alsof dit een opgezet plan is om wellicht de aandacht van zaken af te halen.
  Na bijkans anderhalf jaar is Hoefdraad nog steeds niet gevonden en al die andere zaken die aan Bouterse en de NDP zijn verbonden.
  Denk maar aan kleinzoon denk maar aan aandacht Bouterse ivm december moorden denk maar aan stiefzoon Meriba.
  Trouwens de volgende vraag
  Waar heeft Meriba zoveel financiën vandaan gehaald om zo een kasteel van een huis te kunnen neerzetten te Accaribo (rivierzijde)?
  Het lijkt alsof de fiscus slaapt in Suriname en dat er door welke regering dan ook selectief personen op de korrel worden genomen.
  Voorbeelden te over.
  gemodereerd

 7. You live by the gun you die by the gun.
  Wie met vuur speelt verbrand zijn vingers
  gemodereerd

 8. Debby, je hebt te vroeg gesproken. Jouw vriendje Sital blijkt toch niet zo’n onschuldig maatje te zijn. Meermalen in aanraking gekomen met justitie ivm ernstige misdrijven.🤫
  gemodereerd

 9. Dit is een voorbeeld van een van de “stille criminele harde werkers” die anderen betichtten van luiheid en wat dies meer zij. Terwijl zij ons constant door op het verkeerde been plachten te zetten.
  Er volgen meer van dit soort harde werkers. Boontje komt om zijn loontje.
  gemodereerd

 10. Die tuinman dacht zeker dat er Euro en Dollar boompjes zouden groeien uit die emmers nu kan hij het groeiproces niet begeleiden uit domheid.
  Nu zijn alle percelen van boeven in gevaar!
  Hopelijk verandert het dievengilde van werkwijze en laten ze de arme/eerlijke bevolking met rust en gaan ze spitten bij THE BOYS.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES