woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOude vete tussen zwagers eindigt in steekpartij

Oude vete tussen zwagers eindigt in steekpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Een man is donderdagavond op de Spoedeisende Hulp binnengebracht met een steekverwonding aan zijn linkerzij. Dit als gevolg van een steekpartij die rond 22.00u plaatsvond aan de Weidestraat in Suriname.

Het betreft een ernstige steekverwonding, waardoor het slachtoffer een longperforatie heeft opgelopen. Volgens verklaring van het slachtoffer is hij door zijn 35-jarige zwager Randy M. aangevallenen en gestoken. Het motief is een oude vete.

De politie van Munder werd door de Spoedeisende Hulp ingeschakeld voor onderzoek. De familieleden van het slachtoffer hebben de steekgrage verdachte mishandeld en daarna overgedragen aan de politie.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is M. in verzekering gesteld. Het mes, waarmee het slachtoffer is neergestoken is nog niet terecht. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Een pakrammel vóór dat de zogenoemde dader naar het politiebureau wordt gebracht. Zo hoort het, als het helder is wie de daadwerkelijke dader is.

    Waarom is dat mes van belang? Ik means is gewond en long geperforeerd. Vraag de art snaar naar een indicatie vh steekwapen ::puntig, stomp, gekarteld::


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES