dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAangehouden militair loopt schotwond op tijdens worsteling met politieman

Aangehouden militair loopt schotwond op tijdens worsteling met politieman

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 26-jarige militair C.E., die wegens een inbraak c.q. gekwalificeerde diefstal is aangehouden van een groot geldbedrag te weten 240.000 SRD en 3800 USD, heeft donderdagavond een schotwond aan zijn zij opgelopen tijdens een worsteling met een politieman voor het bureau van Apoera. Naar verluidt zou het wapen van de agent plotseling zijn afgegaan. Dit gebeurde iets na 22.00 uur voor het politiebureau aan de Coppenameweg in Suriname.

Uit het onderzoek blijkt, dat de militair in kwestie woensdagavond de bovenvermelde geldbedragen uit een niet afgesloten winkel heeft gestolen. De winkelier verliet het pand en deed de deur niet op slot. Toen hij terugkwam merkte hij, dat zijn geld was ontvreemd. Hij bekeek de camerabeelden, waarop te zien is, dat een indringer tijdens afwezigheid van hem zijn pand binnendrong. 

De militair werd donderdag na goed speurwerk door de politie van Apoera aangehouden. Hij ontkende in eerste instantie het feit met klem, maar kwam later hierop terug. Op zijn aanwijzing is de 240.000 SRD teruggevonden, maar van de USD ontbreekt nog elk spoor. 

Gisteravond bracht een familielid van de militair kleding en toiletartikelen voor hem op het politiebureau. Hij kwam uit de cel om de goederen in ontvangst te nemen en liep naar buiten. De dienstdoende politieambtenaar, die dit zag hield hem tegen, echter negeerde de militair het bevel en raakten beide mannen in een worsteling. 

De militair probeerde het wapen van de agent tijdens de worsteling te bemachtigen, hetgeen hem niet lukte. Op dat moment ging een schot af, waardoor de militair gewond raakte in zijn zij. Hij werd nadien voor medische behandeling naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

Vanwege het late tijdstip is de militair vandaag aan de Militair Politie overgedragen. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
 1. En met deze zg militair moet men de oorlog winnen, hij is gewoon
  een lul op 2 voeten die loopt te stelen. Hup tegen de muur, en op
  kogelregen trakteren.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. is dit een militair , nou we denken dat deze eikel geen echte militair is , hij is gewoon een bouta aanhanger , bouta was ook geen militair , maar een dictator , deze die zich militair noemt is jammer genoeg niet goed geraakt door die politie kogel , maar gooi hem in het varkenshok die weten er wel raad mee


  gemodereerd
 3. hebben wij hier in Suriname wel echte militairen , elke dag zijn ze in het nieuws , huizelijkgeweld , diefstal , verkrachting , drugshandel en andere criminele handelingen
  minister van defensie er is werk aan de winkel , er moet schoonschip gemaakt worden bij defensie en al die nep militairen moet U er uitgooien en velen moet U in de cel gooien


  gemodereerd
 4. Gewoon laten vermissen, die last. In kleine stukjes choppen en voeren aan de 🐖 🐖 🐖


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES