dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidHervatting opname en behandeling klinische SZF-patiënten Diakonessenhuis en SVZ

Hervatting opname en behandeling klinische SZF-patiënten Diakonessenhuis en SVZ

Does Travel & Cadushi Tours

-

Onlangs is door de specialisten van het Diakonessenhuis en het Sint Vincentius Ziekenhuis (SVZ) in Suriname, noodgedwongen besloten dat de opname en behandeling van SZF-patiënten per 3 mei werd stopgezet.

De directe aanleiding voor deze maatregel was een brief van de medisch directeur van het SZF aan de ziekenhuisdirecties die inhield dat eerder met de specialisten gemaakte afspraken eenzijdig door het SZF waren gewijzigd, ten nadele van specialisten.

Deze brief is inmiddels door de directie van het SZF ingetrokken. Er volgt een bespreking op woensdag 11 mei tussen de sectie  specialisten van de Vereniging van Medici in Suriname en de minister van Volksgezondheid om de betaling van de (klinische) declaraties van de specialisten door het SZF te bespreken.

“In de aanloop naar dat gesprek zullen de maatregelen die wij hadden afgekondigd ingaande vrijdag 6 mei opgeschort worden. Opname en klinische behandeling van SZF patiënten is vanaf die datum weer mogelijk. Indien de besprekingen niet het gewenste resultaat boeken, zullen de maatregelen wederom ingaan”, aldus een persbericht van de ziekenhuizen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. szf is nog steeds een paars bolwerk , opdonderen met die gasten , zij gaan over lijken he , en de szf patiënten zijn weer de klos
    gemodereerd

  2. Ga lekker door met het onderhandelen en gokken met mensen hun gezondheid
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES