zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMediaman Mones Nazarali op vrije voeten

Mediaman Mones Nazarali op vrije voeten

-

Does Travel - naar Suriname

De Nickeriaanse mediaman Mones Nazarali is vandaag in vrijheid gesteld. Hij is voorgeleid bij de officier van justitie die het besluit heeft genomen om hem vrij te laten.

De beheerder van mediaplatform Action Nieuws Suriname werd dinsdag in verzekering gesteld vanwege belediging en valselijke verdenking van twee hooggeplaatste politiefunctionarissen in het rijstdistrict.

Nazarali is wegens belediging van twee politiefunctionarissen, te weten de regiocommandant van West commissaris Hemantkoemar Sardjoe en gewestelijke politiecommandant hoofdinspecteur Daphne Lieveld, in verzekering gesteld. Behalve belediging werd hij ook verdacht van valselijke verdenking, lasterlijke aanklacht en verstoring van de openbare orde. 

De mediaman heeft onlangs zijn mening geuit over de boete van SRD 120.000, die vijf vissers moesten betalen, omdat ze tilapia hadden gevangen voor eigen gebruik in Bigi Pan. Hij vond de boete te hoog voor het delict. Volgens hem meet regiocommandant Sardjoe met twee maten en heeft hij de kleine man opzettelijk gedupeerd. Ook zou Nazarali hebben gezegd, dat Sardjoe en Lieveld gratis inkopen doen bij verschillende supermarkten in Nickerie.

Tijdens het onlangs gehouden protest van de padieboeren bij de Henarbrug had Nazarali ook diverse opmerkingen gemaakt over onregelmatigheden, die plaatsvinden in het district, waarbij politiefunctionarissen, in dit geval Sardjoe,  contact onderhoud met de onderwereld.

De regiocommandant heeft de mediaman hiervoor zeer kwalijk genomen en hem aangeklaagd dat hij zijn goede naam en eer door het slijk heeft gehaald.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. regiocommandant van West commissaris Hemantkoemar Sardjoe en gewestelijke politiecommandant hoofdinspecteur Daphne Lieveld
  =======
  Deze twee incompetente heren gelijk op non-actief stellen en onderzoek doen naar de praktijken die de journalist aangehaald heeft.


  gemodereerd
 2. Indien deze combinatie op deze voet
  door gaat kunnen ze een tweede termijn wel vergeten.


  gemodereerd
 3. heeft die nibte de officier van justitie gebeld en gezegd , laat hem vrij anders kom ik opdraven


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES