zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan doodgeschoten omdat hij schutter vaker zou hebben gemolesteerd

Man doodgeschoten omdat hij schutter vaker zou hebben gemolesteerd

-

Does Travel - naar Suriname

Een 63-jarige man, die vandaag notabene jarig is, heeft afgelopen nacht het slachtoffer Sinclair Troy doodgeschoten. Dit incident gebeurde zondag omstreeks 01.30u aan de Ginostraat in Suriname.

De schutter G.C. verklaarde bij de politie, dat hij vaker door het slachtoffer werd gemolesteerd. Dit werd hem te veel, waarna hij een vuistvuurwapen te voorschijn haalde en daarmee op het slachtoffer schoot met als gevolg dat hij ter plaatse kwam te overlijden. 

Op camerabeelden is te zien dat het slachtoffer van achteren werd beschoten, een paar stappen richting de straat zette en daar in elkaar zakte.

De politie van Geyersvlijt werd hierover gewaarschuwd, die ter plaatse ging voor onderzoek. De schutter werd overgebracht naar het politiebureau en het vuurwapen waarmee op het slachtoffer is geschoten is in beslag genomen.

De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. BOONTJE KOMT VOOR ZIJN LOONTJE…..A MEK A KA LANGA, ONDRO DOTIE AI TANG NOW.
  Ik keur het niet goed dat hij is doodgeschoten, maar men moet ophouden anderen het leven zuur te maken/ pesten….een keer houdt het op en meestal loopt het fataal af voor de pester.


  gemodereerd
 2. Ooit aangifte gedaan bij de politie? Het recht in eigen hand nemen kan nimmer goedgekeurd worden in een geciviliseerde samenleving. Trouwens, van achteren beschoten is een laffe daad.
  Had de dader daarvoor een wapenvergunning aangevraagd en verkregen?


  gemodereerd
 3. helemaal met je eens Debby,
  als er aangifte wordt gedaan nemen ze het niet serieus. Hierover moet atompai zn snater openmaken. Straks wordt hij nog atompai-pai want hij gaat zn bassie vinden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES