woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMannen die Guyanese vissers probeerden te beroven aangehouden

Mannen die Guyanese vissers probeerden te beroven aangehouden

-

De verdachten Eltheor S.(17), Otniel K.(20) en Owen L.(24) zijn dinsdagmiddag opgespoord en aangehouden door de politie wegens poging tot beroving. De mislukte beroving vond plaats bij de Zeedijk van Coronie in Suriname.

Dit bevestigt de gewestelijk politiecommandant (GPC) van Saramacca tevens waarnemend GPC van Coronie, hoofdinspecteur van politie N. Farina tegenover Waterkant.Net.

De drie worden verdacht van poging tot beroving van enkele Guyanese vissers, die te Zeedijk waren aangemeerd. De verdachten, van wie één gewapend met een houwer, probeerden rond 01.00u de Guyanezen te beroven van een hoeveelheid visblazen. De vissers raakten in een worsteling met de gewapende verdachte en wisten hem de houwer afhandig te maken. 

De verdachten trokken zich terug en kozen het hazenpad. Na goed speurwerk van de politie van Friendship werd het trio in beeld gebracht. Ze werden op hun woonadres opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Op zulke jeugdige leeftijd zijn ze al op dievenpad, vergiftigen deze MPP.
  Hondengebroed, zelfs een hond heeft nog een betere principe dan deze
  lage MPP!

  sari toi

  Jacko
  gemodereerd

 2. jacko , ddb heeft toch de jeugd aangespoord om chaos te maken , je kent toch de uitspraak die ddb deed in ocer naar zijn nederlaag van de verkiezingen 2020 , daar vertelde hij tegen de jeugd , grijpt de wapens en maakt het de nieuwe regering lastig , en dat is gelukt , echt ze moeten deze verloren jeugd oplossen met ongebluste kalk
  gemodereerd

 3. Deze jeugdige criminelen moeten zodanig volgens recht en wet gestraft worden, dat ze het nooit meer in hun hersens halen om tot zulke daden over te gaan. Ook voor hun geld: Misdaad loont niet: Gelukkig is er wet en regelgeving die ze weer op het rechte pad zullen brengen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES