donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieTiener (14) al meer dan twee weken vermist

Tiener (14) al meer dan twee weken vermist

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het hoofd bestrijding zware criminaliteit van de Surinaamse politie verzoekt de opsporing van de vermiste Viraisha Mahadeowsing. Het 14-jarige tienermeisje is al meer dan twee weken vermist.

Viraisha is op zondag 10 april 2022, omstreeks 04:00 uur uit huis vertrokken met onbekende bestemming. Zij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Paranam op de telefoonnummers 323222, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
 1. Ai na miiii
  “Ging ze soms sporten?”
  Rond die tijd(4:00uur)zijn alle sportscholen/ sportclubs dicht.
  Nu even serieus.
  Beste Viraidha als je met iets zit , zoek aub hulp bij de instanties die er voor zijn.
  Praten help ,yepi dé .


  Maak melding

 2. Dat kind hft aangegeven dat haar vader drommels goed weet waar ze is. Hij wilde of heeft het al gedasn met haar slapen. Beschermen jullie haar tegen did klootzak.


  Maak melding

 3. Beste B Mamba,

  Ik woon op een plek waar je 1×24 uur nd sportschool kunt gaan. Sommige mensen beginnen heel vroeg, zodat ze heel vroeg klaar zijn en nog kunnen geniet Vd rest van hun dag. Niet zo vreemd, niet grappig, en het is gewoon een doodnormale logische vraag.

  Als jij in een omgeving woont, waar dit ondenkbaar is (let wel extra toeslagen voor werken id nacht zijn heel hoog) kan het toch ook zijn dat ze is gaan joggen?

  Weet ik veel, vandaar de vraag. Als je niets vraagt, krijg je ook geen een antw. Of het nu het antw is dat je wil horen, of niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES