donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBewoners betrappen inbreker op heterdaad in woning

Bewoners betrappen inbreker op heterdaad in woning

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bewoners van een huis aan de Sir Winston Churchillweg in Suriname, hebben afgelopen zaterdag een inbreker op heterdaad betrapt in de woning.

De bewoners waren niet thuis en lieten hun woning goed afgesloten achter. Toen zij later op de dag thuis aankwamen ontdekten zij dat de voordeur die middels een hangslot was afgesloten, was ingetrapt. De deurgrendel raakte daardoor los.

Via die ontstane opening verschafte de indringer zich toegang tot de woning en zette heel wat goederen klaar om deze weg te dragen. Tot zijn pech arriveerden de huisbewoners, die hem op heterdaad betrapten. 

De ingeschakelde politie van Livorno arresteerde de 40-jarige Jurgen R. ter plaatse en bracht hem over naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
  1. Deze inbreker zal, zoals gebruikelijk, na een ernstige berisping door de politie, zonder meer worden heengezonden, omdat de bewoners van het pand al hun spullen terug hebben. Kan de insluiper het binnenkort weer proberen en hopen dat hij niet nogmaals op heterdaad betrapt wordt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES