dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen slaan slachtoffer met kolf van vuurwapen en beroven hem van tas

Criminelen slaan slachtoffer met kolf van vuurwapen en beroven hem van tas

-

Twee gemaskerde criminelen, van wie één gewapend met een vuurwapen, hebben zondag in de vroege ochtend een man geslagen met de kolf van een vuurwapen en hem vervolgens beroofd van zijn tas. Dit gebeurde omstreeks 05.00u voor een appartement aan de Cocobiacoweg in Suriname.

De benadeelde B.M. zegt in gesprek met Waterkant.Net dat hij uit Nickerie afkomstig is en dat hij een appartement had gehuurd. Hij zou rond dat tijdstip van de roofoverval zijn vriendin aan het werk afzetten. De aangever pakte zijn tas, waarin hij 2000 SRD, een halsketting, twee vingerringen, belangrijke documenten en de contactsleutel van zijn auto had bewaard. 

Toen hij naar buiten liep viel een man hem aan met een wapen. “Ik hield de rover van voren vast en op een gegeven moment kwam een tweede ter plaatse, die mij van achteren aanviel. Ik liet de gewapende toen los en deze sloeg vervolgens met de kolf van het wapen in mijn gezicht.

Mijn neus begon te bloeden waardoor ik verzwakt raakte. De rovers pakten mijn tas met vermelde inhoud weg en renden de Cocobiacoweg op”, vertelde het slachtoffer. 

De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld, die ter plaatse verscheen voor onderzoek. Het slachtoffer kan nergens heen, omdat de rovers er vandoor zijn met zijn contactsleutel. Hij beschikte slechts over een contactsleutel. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Waarom stonden ze hem op te wachten, en niet een andere buur, die uit huis vertrok naar ‘werk’?

  Altijd dit soort rare berovingen…
  gemodereerd

 2. @ Ai na miii ze stonden op deze man te wachten omdat hij een vreemde was en niet iemand uit de buurt komt . Deze boeven zijn meestal jongens uit de buurt en slaan toe als er onbekenden gezien worden in de appartementen.
  gemodereerd

 3. Mijn neus begon te bloeden waardoor ik verzwakt raakte.
  Ai je moet wel veel bloed hebben verloren om daardoor verzwakt te raken.

  Wees nooit zo stoer om een gevecht aan te gaan met een gewapende crimineel want de crimineel heeft niets te verliezen jij des te meer
  gemodereerd

 4. Koop een Browning of een Aka bij de vieze president. Die heeft heel veel verstopt in het binnenland. Als zijn familie bij je langskomt blaas je wat lood door hun hersenen. Enige oplossing
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES