zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEconomieMinister Kuldipsingh maakt kennis met personeel EZOTI

Minister Kuldipsingh maakt kennis met personeel EZOTI

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Rishma Kuldipsingh van het Surinaamse ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap Technologische Innovatie (EZOTI), heeft op vrijdag 22 april kennis gemaakt met het personeel op het departement. Ze kreeg daarbij ook een rondleiding op het ministerie.

Tijdens deze rondleiding heeft de bewindsvrouw de werkomstandigheden waarmee het personeel te kampen heeft persoonlijk mogen ervaren.

De minister heeft aangegeven dat er met man en macht gewerkt zal worden om de uitdagingen zo spoedig mogelijk op te lossen, daar het personeel niet onder zulke omstandigheden kan werken. Het personeel heeft de minister de volle ondersteuning toegezegd om als ministerie doelen te behalen.

Kuldipsingh was van 2020 tot 2022 minister van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) in Suriname. Nadat haar collega Saskia Walden van EZOTI haar ontslag indiende, nam ze over op het ministerie. Haar functie op AW&J is op 19 april 2022 overgenomen door Steven Mac Andrew.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Jawel mevrouw rechts. Blijft u vooral in uw stoel zitten want o o o wat kost het veel moeite om uit uw stoel te komen. Maakt niet uit want de minister heeft begrip voor uw houding.


  gemodereerd
 2. minister Kuldipsingh U heeft toch wel tegen het personeel van ezoti gezegd , en nu aan het werk


  gemodereerd
 3. Diverse Surinaamse media maken zich weer schuldig aan haatzaaien !
  Zij beweren dat Saskia Walden slachtoffer is van de regering en spelen weer de racistische kaart !

  Het is toch duidelijk dat Saskia Walden zelf haar ontslag heeft ingediend ! En het is toch ook duidelijk dat er een minister op AW en J komt die niet op Santokhi lijkt !

  Sommige Surinamers zijn zogenaamde kritisch maar hun enige doel is olie op het vuur gooien om te zorgen voor destabilisatie !
  Echter is de kwaliteit van hun kritiek zeer lage en bekrompen !

  Wie slim is selecteert kritiek op rechtvaardigheid en constructiviteit !

  Jij bent toch ook slim.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 4. Saskia Walden was totaal niet geschikt als minister, vandaar dat ze door de president terecht met ontslag is gestuurd. Ze heeft als bonus een gratis vakantie naar Dubai gekregen. Iedereen tevreden. Of het met Kuldipsingh wat wordt zal de toekomst wijzen. De familie kuldipsingh is een grote sponsor van de VHP, dus voorlopig zal deze nieuwe minister van EZOTI geen problemen krijgen.


  gemodereerd
 5. Papa Jantje, je klets weer uit je nek, de minister gaf zelf elke weer aan bij de kennismaking, mensen blijf vooral zitten en ging dan verder met handenschudden.
  Dus, het is vrijwel een normaal verschijnsel op de foto.

  Met deze benoeming is er weer sprake van ‘ puru bruku weri bruku’. Het zal mij verbazen als mevrouw Kukdipsingh, zonder de technische kennis en lef, op deze ministerie zal slagen. Op haar vorige post was het ook niet zoveel soeps. Dit is geen persoonlijk kritiek, maar een feit (kan iemand voor de aardigheid een wapenfeit van haar benoemen in de afgelopen maanden).
  Kijk, deze regering heeft een failliete boedel overgenomen, dus, dan moet je mensen benoemen die kennis én ervaring hebben om de boel weer op poten te zetten, niet mensen die gewoon op de winkel komen passen. Er wordt veel geklaagd dat er weinig of niks te merken valt van wat deze regering aan het doen is (alleen de vele mislukkingen komen in beeld), komt deels omdat men “oppassers” aanstelt om het werk van de specialist te doen. Santokhi had tôg een batterij specialisten, waarom maakt hij dan niet gebruik van deze specialisten, of zijn ze weer “foetsie” (zoals Esmeralda “hooghartig” ketterde).

  Verder in het artikel staat, ik citeer ‘ Tijdens deze rondleiding heeft de bewindsvrouw de werkomstandigheden waarmee het personeel te kampen heeft persoonlijk mogen ervaren. De minister heeft aangegeven dat er met man en macht gewerkt zal worden om de uitdagingen zo spoedig mogelijk op te lossen, daar het personeel niet onder zulke omstandigheden kan werken. Het personeel heeft de minister de volle ondersteuning toegezegd om als ministerie doelen te behalen.‘
  Komt dit van de journalist of heeft de minister dit werkelijk gezegd. Werken zij onder erbarmelijke omstandigheden, zo ja, wat heeft mevrouw Walden dan al de tijd gedaan.
  Of, de nieuwe minister geeft aan met man en macht te zullen werken aan de oplossing van de uitdagingen, welke ‘uitdagingen’ gaat ze dan oplossen, worden uitdagingen überhaupt opgelost. Bedoelt zij misschien dat zij het als een uitdaging ziet de miserabele werkomstandigheden op te lossen. En de economische problemen van het volk dan!!!!! Als ik gelijk heb, dan zal er niks veranderen op deze ministerie, het is passen op een slecht draaiende winkel, de echte winkels (winkeliers) die lachen nu al in hun “smerige” vuistjes.hahaha.

  Para expres, ‘Sommige Surinamers zijn zogenaamde kritisch maar hun enige doel is olie op het vuur gooien om te zorgen voor destabilisatie !
  Echter is de kwaliteit van hun kritiek zeer lage en bekrompen !’@@@
  Para, de pot verwijt de ketel, jij probeert tôg wat krom komt van deze regering, ook altijd recht te praten, dus slik je kortzichtige kritiek weer “lekker” in. We doen gewoon voort, dus nô spang!!!!


  gemodereerd
 6. @ kavita (vergeet vooral niet je Creoolse naam te gebruiken)
  Wat een onzin zeg. Het is niet zo dat deze regering alleen maar mensen benoemd die op de president lijkt en ook al zou dat zo zijn wat dan nog ? Weet je nog dat de fascist Bouterse zijn eigen dochter Peggy Bouterse die in Holland schappen stond te vullen tot woordvoerder van het kabinet maakte?
  Dus tan tri yere


  gemodereerd
 7. kavita , jij zal wel op de kont van ddb lijken , en jij zegt wij arme volk lijden eronder , kavita en dat zegt jij vanuit de bijlmer , jij zal niet arm zijn omdat je alles daar krijgt he , nou kom dan hier naar Suriname en maak kennis met deze minister Rishma Kuldipsingh , maar jij zal ook wel een lafaard zijn ( zelfde als die robg) om naar Suriname te komen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES