Motorfietser dood nadat automobiliste afslaat zonder voorrang te verlenen

3
De zwaar gehavende motorfiets en de auto van de bestuurster. Het lichaam van de man wordt afgevoerd.

De motorfietser die zondag kwam te overlijden bij een verkeersongeval op de kruising van de Johannes Mungrastraat en de Koosstraat in Suriname, kwam in botsing met een personenauto nadat de bestuurster geen voorrang aan hem verleende. Volgens de Surinaamse politie is het slachtoffer de 36-jarige Donovan Wolf.

De 41-jarige automobiliste J.R. reed over de Johannes Mungrastraat richting de Kernkampweg. De motorfietser kwam vanuit de tegengestelde richting over dezelfde straat. De vrouw wilde op bovengenoemde kruising rechtsaf de Koosstraat in slaan, maar hield daarbij geen rekening met het aankomend doorgaand verkeer.

Als gevolg hiervan ontstond er een aanrijding met de motorfiets. Het vermoeden bestaat dat de man na de botsing ook nog tegen een elektrische mast aankwam. Na het ongeval lag hij roerloos midden op de weg.

Toen de ambulance ter plaatse arriveerde bleek dat de motorfietser geen teken van leven vertoonde. Een arts stelde de dood vast, waarna het lichaam in beslag werd genomen. Ook zijn de auto en wat over is van de motorfiets (foto) in beslag genomen ter herkeuring.

UPDATE: De politie heeft het rijbewijs van de 41-jarige automobiliste J.R. hangende het onderzoek naar het dodelijk motorongeval ingevorderd. Zij zal worden voorgeleid bij de Hulp officier van Justitie.


3 REACTIES

 1. Waar hebben deze automobilisten in hemelsnaam hun rijbewijs gehaald? Als bestuurder van een 2 wieler ben je je leven niet meer zeker in Suriname
  gemodereerd

 2. Zo te zien is het een flinke klap geweest.
  Door snelheid en massa krijg je een impact waar je u tegen zegt. Waarschijnlijk had de motorrijder er flink de vaart in, om af te slaan moet de auto snelheid verminderen.
  R.I.P. Donovan Wolf
  gemodereerd

 3. Waarom wordt de naam van het slachtoffer geplaatst? Wat als het slachtoffer of diens nabestaanden dit niet wilden? Ja er is vrijheid van pers, maar er bestaat ook zoiets als respect. Of raak je dit kwijt nadat je jezelf journalist noemt?

  ANTW:
  De naam van het slachtoffer is vrijgegeven door de politie in hun persbericht over het ongeval. Is ook na te lezen op https://politie.sr/motorfietser-laat-leven-in-het-verkeer/ – dus stel die vraag maar aan de politie.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.