donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Santodorp voorkomt ontsnapping arrestanten uit cellenhuis

Politie Santodorp voorkomt ontsnapping arrestanten uit cellenhuis

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie in Suriname heeft maandag de ontsnapping van enkele arrestanten kunnen voorkomen, door snel in actie te komen. Het gaat daarbij om arrestanten in het cellenhuis van politiebureau Santodorp.

Nadat de sterke arm der wet een tip binnenkreeg stelde zij een onderzoek in. Daaruit bleek dat de arrestanten een spijl van een tussendeur, die leidt naar de luchtruimte, hadden doorgezaagd. De arrestanten hadden een waslijn met kleding vastgebonden aan de geforceerde spijlen, om de beschadiging te verdoezelen. Desondanks werd deze ontdekt door de politie.

De agenten stelden daarna een cellenhuis-controle in, waarbij vijf mobiele telefoons, een oplader, een extra telefoonbatterij en twee zelfgemaakte steekvoorwerpen werden aangetroffen. Al deze zaken werden door de politie in beslag genomen.

De plaatselijke politie schakelde het hoofd van de Surinaamse Dienst Toezicht Cellenhuizen (DTC) in, die een lasser naar het betreffende politiebureau stuurde, om de spijlen weer stevig dicht te lassen.

Door de snelle actie van de politie van Santodorp is de ontvluchting voorkomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Jammer jammer wat een gemiste kans. Had ze hun gang laten gaan en buiten opgewacht met een paar kogels, dan was de maatschappij ook verlost van deze ratten.


  Maak melding

 2. Zijn de spijlen soms van PVC buizen gemaakt of zo ????? Deze soort gasten horen gelijk in de rug geschoten te worden. DDB stijl, tijdens de vlucht doodgeschoten.
  Ze kosten alleen maar geld, en niet geschikt om te leven! Resocialiseren heeft
  ook geen nut, ze vervallen weer in herhaling. Door draaien in de betonmolen, en
  aan de honden voeren!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES