dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw (67) getraumatiseerd na overval in huis door 5 criminelen

Vrouw (67) getraumatiseerd na overval in huis door 5 criminelen

-

Does Travel - naar Suriname

Een 67-jarige vrouw kreeg in de nacht van zondag op maandag 18 april de schrik van haar leven, toen vijf gemaskerde en  gewapende overvallers haar woning binnendrongen. Dit gebeurde rond 03.00u aan de Napiestraat in Suriname.

Het slachtoffer was in diepe rust toen de criminelen een raam van haar woning forceerden. Het ijzerwerk werd eveneens geforceerd en via de ontstane opening verschaften de daders zich toegang tot de woonruimte.

De seniore burger moest klappen incasseren van de daders die op zoek waren naar waardevolle sieraden. De daders maakten haar sieraden, een geldbedrag van 100 SRD, haar mobiele telefoon en haar huissleutel buit.

Aan de politie vertelde ze dat de achterdeur gelukkig niet op slot was, omdat ze dan niet uit haar woning zou kunnen vluchten. Ze was zeer emotioneel door het voorval en zocht hulp bij de buren, die de politie voor haar inschakelden.

Het slachtoffer liep geen uitwendig letsel op, maar is ernstig getraumatiseerd door de overval. De politie van Kwatta was ter plaatse voor onderzoek. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Politie pak deze sakasakas en breng ze naar mij. Mie o sori deng. Erg wat deze mevrouw heeft meegemaakt. Oproep naar de instantie die deze mevrouw moet begeleiden. Straks gaan seniore burgers ook een wapen kopen. Is een mpp met deze vuile honden, ga werken.


  gemodereerd
 2. weer vijf van die lafbekken , minister amoksie u doet ook niets , sinds u aantreden is de criminaliteit zeker verdubbeld , en u had uw manschappen vanaf dag een moeten meegeven dat ze iedere lafbek een kogel door de kop moeten schieten
  de president zal u morgen dinsdag 19 april vervangen


  gemodereerd
 3. Jammer dat er zoveel kakkerlakken en rioolratten aanwezig zijn in Su. Een van de belangrijkste reden waardoor het nooit goed zal gaan in Su.


  gemodereerd
 4. @ Rechter

  Ik ga je helpen, ik word dan de uitvoerder en jij de opdrachtgever.
  Alléén ga ik C 4 kneed explosieven gebruiken, stop ze in hun An..s en klaar
  is Kees, en wel voorgoed. ”Nooit moro ding é go foefoeroe” saka saka beest !!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. @ WAT

  Hij gaat niks doen, het zijn misschien zijn bloedverwanten!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Vierendelen, onthoofden en daarna opgangen voor de gieren is de enige straf die bij mij opkomt.


  gemodereerd
 7. An*s hier, an*s daar.
  A luku lek Wan sma ab wan an*s fantasie of wan an*s trauma. Wij zijn hier nog ah discussiëren welke van ze het is 😂🤣

  Maar waarom daar, waarom niet bij de buren? Wat heeft ze dat de dieven volgens hun kwamen stelen? Had ze net €€ opgehaald ergens? Soema na tipgever?

  A sma tranga want mi de zeker moro moni de in a oso. Ze heeft dr stash niet opgegeven, hulde. De dieven zijn daar niet zomaar geweest.

  5man ook nog? Ze hadden wat anders verwacht, lijkt het. Zo ‘heldhaftig’, not.


  gemodereerd
 8. @ Wat. het is niet omdat je het meer leest dat het ook vaker gebeurd. Waterkant publiceert jij leest. Vroeger werd er minder gepubliceerd was het dan minder erg????
  Of Waterkant vergiftigt je geest door alleen dit soort shit te publiceren of Waterkant geeft jullie waar jullie volop kunnen reageren. Intussen komen ze niet bij van het lachen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES