donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijPresident Santokhi bezoekt EBGS dienst op Goede Vrijdag

President Santokhi bezoekt EBGS dienst op Goede Vrijdag

-

Does Travel - naar Suriname

Op uitnodiging van de Saron gemeente der Evangelische Broedergemeente in Suriname (EBGS), heeft president Santokhi de dienst in verband met Goede Vrijdag bijgewoond. Bij deze plechtigheid, gehouden op 15 april 2022, werd het sterfuur van Jezus Christus herdacht.

Het Surinaamse staatshoofd kreeg de gelegenheid een toespraak te houden, waarbij hij opriep tot eerbied voor de Schepper. Volgens het staatshoofd zijn we allen kinderen en dienaren van God. “Wij moeten ons door God laten leiden zoals het volkslied aangeeft: ‘Gado na wi fesiman’”, stelt het staatshoofd.

De president vroeg de gemeente om gebed voor wijsheid en inzicht, zodat hij goede beslissingen kan nemen bij het besturen van het land. Met de les van Goede Vrijdag in gedachte riep het staatshoofd de gemeente op goed te zijn voor elkaar en communicatie tools, zoals social media platformen niet te gebruiken om elkaar neer te halen.

Dominee Michael Persaud van de Saronkerk, was zeer ingenomen om het feit dat het staatshoofd het belangrijk achtte de dienst bij te wonen. Volgens dominee Persaud heeft de president eerder te kennen gegeven een dienst van de EBGS te willen bijwonen.

Het staatshoofd werd uitgenodigd voor de paasdienst aanstaande maandag, maar wegens eerder gemaakte afspraken werd gekozen voor Goede Vrijdag. Dominee Persaud was zeer onder de indruk over de kennis van het staatshoofd over de viering en de theologie die daarbij hoort. “De president is een goede predikant”, stelde de dominee.

opening
Fernandes Express
BODO Party

9 REACTIES
 1. deze president komt wel zijn afspraken na , dus deze president laat zich overal zien aan de Surinaamse burgers , en deze president bedrijft geen politiek met welk geloof dan ook


  gemodereerd
 2. Gado De Oe Fesi Man

  Ik wens alle Surinamers prettige Pasen toe, in het bijzonder de Christenen

  Bid & Werk

  Stel doelen en realiseer uw doelen, Ga verstandig met uw geld en goederen om.

  Respect voor anderen en uw jelf

  Streef Het Goede Na, Eerst Denken Dan Doen.

  Eenheid In Verscheidenheid


  gemodereerd
 3. Forza , op de dag van het grootste offer allertijden kwam er redding voor mensen der aarde.


  gemodereerd
 4. debby , jij lult vanuit de bijlmer , geen drie doden , maar er zijn twee doden te betreuren met dit boot ongeval , echt ze moeten jou verwijderen van deze media , totaal geen respect voor de nabestaanden , , , en deze gaat naar de kerk , , , deze is onze president en niet van jou , val Rutte lastig maar dat zal jij wel niet durven


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES