zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSlachtoffers bootongeval zouden feestdagen op plantage Toevlucht doorbrengen

Slachtoffers bootongeval zouden feestdagen op plantage Toevlucht doorbrengen

-

Does Travel - naar Suriname

De 66-jarige Guno Gorre en de 79-jarige Eugene Rokette zijn vrijdagmorgen verdronken in de Suriname rivier, nadat een boot waarin ze zaten kapseisde. Gewestelijke politiecommandant van Para, hoofdinspecteur van politie Lloyd Tolud bevestigt dit geval.

De slachtoffers zaten met nog twee anderen in de beladen boot teneinde te varen naar plantage Toevlucht, die aan de rechteroever ligt, om daar de feestdagen door te brengen. Vanwege het slechte weer was de rivier onstuimig en was er veel golfslag. 

Ter hoogte van het recreatieoord Overbridge River Ressort sloeg de boot vanwege de golfslagen om en raakten de opvarenden te water. De lifeguard van Overbridge schoot de mannen te hulp. Twee van hen konden veilig de oever bereiken. Een verdronk ter plekke terwijl de andere ondanks pogingen tot reanimatie iets later op de oever overleed. 

Een ingeschakelde RGD-arts stelde de dood van de beide mannen vast. Beide lijken zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. De politie van Paranam is belast met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Waarschijnlijk hadden ze geen zwemvesten om. Waarom men geen zwemvest omdat, terwijl men geen geoefende zwemmer is, begrijp ik niet. Eens zonk.onze boot, bij slecht weer op het stuwmeer, gelukkig waren we op dat moment al op het strandje van een eiland. Iedereen had lol toen het gebeurde. Ik.had een vest om, terwijl ik wel kan zwemmen. Ik vroeg aan de andere vrienden of ze konden zwemmen en ze ontkenden allemaal. Toen ik ze vroeg waarom ze geen vest omhadden zeiden ze; ‘nanga wan vest yu gers wan vriendje’. Niet te geloven.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES