zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan slaat vermoedelijke dief ziekenhuis in

Man slaat vermoedelijke dief ziekenhuis in

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen week de 41-jarige Shashikapoer D. in verzekering gesteld wegens zware mishandeling. Hij sloeg een drugsverslaafde, die hij verdenkt van diefstal, met een ijzeren pijp aan het hoofd.

Het slachtoffer staat in de buurt bekend als een kruimeldief. Afgelopen maandag zat de verdachte samen met zijn broer voor een winkel toen het latere slachtoffer voorbij liep. De broer van Shashikapoer gooide een ijzeren pijp in de richting van de vermoedelijke dief. Deze raakte hem niet. Hij raapte de pijp op en liep daarmee weg. 

De verdachte liep naar hem toe en maakte hem het voorwerp afhandig. Daarmee sloeg hij het slachtoffer vervolgens aan het hoofd. Als gevolg van de slag raakte de man gewond. Hij werd per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd, waar hij medisch behandeld werd. Voor verdere behandeling werd hij verwezen naar een plastisch chirurg. 

De ingeschakelde politie van Santo Boma die ter plaatse ging voor onderzoek arresteerde Shashikapoer. Hij werd na afstemming met Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES