dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMa Dinie Blokland op 73-jarige leeftijd overleden

Ma Dinie Blokland op 73-jarige leeftijd overleden

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Nederland is mevrouw Bernadina ‘Dinie’ Blokland, meer bekend als Ma Dinie, op woensdag 13 april 2022 op 73-jarige leeftijd overleden. Dat hebben naasten van mevrouw Blokland bekend gemaakt.

Ma Dinie werd in oktober ziek en werd toen ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis in Nederland. Ruim een half jaar later is ze overleden.

De familie heeft bekend gemaakt dat haar uitvaart in besloten kring zal plaatsvinden.

Ma Dinie was lid van de VHP die het volgende heeft laten weten:

“Met diepe verslagenheid maakt het hoofdbestuur van de Vooruitstrevende Hervormings- Partij(VHP) bekend dat ons zeer gewaardeerd lid mevrouw Dinie Blokland, is heengegaan. Na een langdurig en moedig gedragen lijden is ze op 13 april onverwacht en kalm overleden. Uit respect voor de wil van de overledene zijn wij niet eerder met een bericht naar buiten uitgekomen. Na goed overleg met de familie die met de uitvaart belast is, hebben we nu toestemming gekregen, haar overlijden bekend te maken.

Ma Dinie, was tijdens de verkiezingen van 25 mei 2020, van grote betekenis geweest bij het behalen van de overwinningswinst van de VHP. Ze was ongetwijfeld een grote steun en stond altijd klaar voor de Oranje Partij. Ze heeft via social media, meet the people en interviews, de kiezers kunnen overtuigen om op de VHP te stemmen. We zullen haar altijd, dankbaar en erkentelijk zijn voor haar grote bijdrage. 

Het hoofdbestuur van de VHP condoleert de familie en de nabestaanden en wenst hen heel veel sterkte toe met het verwerken van dit smartelijk verlies. En dat de Almachtige u allen kracht en wijsheid moge schenken in deze zeer droevige dagen. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden. Rust zacht mevrouw Ma Dinie.”

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

7 REACTIES
 1. Dit is zo onverwachts en totaal perplex ben ik. Sterkte aan de nabestaanden


  gemodereerd
 2. MaDinie is gaan rusten ze heeft zich tijdens haar leven zoveel bekommert om haar neef, misschien dat ze daarginds zal besluiten hem uit zijn lijden te vrlossen en hem naar boven te roepen.


  gemodereerd
 3. Ik heb gemengde gevoelend bij het lezen van dit bericht.
  Ma Dinie Rip en in de wetenschap verkerende dat mevrouw Bouterse nu feest viert.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES