dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie30-jarige Dion dood aangetroffen in woning

30-jarige Dion dood aangetroffen in woning

-

Does Travel - naar Suriname

Het ontzielde lichaam dat maandagmorgen 11 april werd aangetroffen in een woning aan de Mooreikenhoutweg in Suriname, is geïdentificeerd als zijnde dat van de 30-jarige Dion Kromokarijo. De in Nickerie geboren man was bekend als leerkracht op een onderwijsinstelling.

Een broer van het slachtoffer probeerde hem te bereiken, maar het lukte niet waarna hij op zijn woonadres ging en zijn ontzielde lichaam in een kamer ontdekte. Hij schakelde meteen de politie in. De politie van Houttuin kreeg de melding omstreeks 08.45u binnen en ging ter plaatse voor onderzoek.

Zijn lichaam werd in de slaapkamer aangetroffen, waarbij beide handen vastgebonden waren op zijn rug. De voeten van het slachtoffer waren geboeid met een handboei en vervolgens gewikkeld in een laken.

De ingeschakelde arts stelde een onderzoek in op het lijk. Er werden geen sporen van geweld of verwondingen op het lichaam aangetroffen, waardoor de politie nog in het duister tast met betrekking tot de doodsoorzaak.

Het lijk is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie door de afdeling Kapitale Delicten in beslag genomen voor obductie. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Doodsoorzaak? Lijkt me duidelijk dat het hier om een misdrijf gaat. Maar goed..


  gemodereerd
 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  30-jarige Dion dood aangetroffen in woning.

  Een broer van het slachtoffer probeerde hem te bereiken, maar het lukte niet waarna hij op zijn woonadres ging en zijn ontzielde lichaam in een kamer ontdekte.

  Zijn lichaam werd in de slaapkamer aangetroffen, waarbij beide handen vastgebonden waren op zijn rug. De voeten van het slachtoffer waren geboeid met een handboei en vervolgens gewikkeld in een laken.

  De ingeschakelde arts stelde een onderzoek in op het lijk.
  Er werden geen sporen van geweld of verwondingen op het lichaam aangetroffen, waardoor de politie nog in het duister tast met betrekking tot de doodsoorzaak.

  Was het misschien een (arts) in opleiding die ingeschakeld werd?

  Het lijk is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie door de afdeling Kapitale Delicten in beslag genomen voor obductie.
  Het onderzoek duurt voort.

  Niet uitgesloten is dat er in deze om een MISDRIJF gaat.
  Want hier kan geen sprake zijn van ZELFMOORD.

  Dus wij als lezers wachten rustig het vervolg onderzoek in deze af.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES