maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Pick-up ramt achterligger tweemaal bij verkeersruzie

VIDEO: Pick-up ramt achterligger tweemaal bij verkeersruzie

-

Does Travel - naar Suriname

De 49-jarige Mohamed S. is zaterdag door de politie van Latour in verzekering gesteld wegens poging tot doodslag, poging zware mishandeling en het opzettelijk veroorzaken van een aanrijding op de openbare weg. De man reed twee keer hard achteruit met zijn 4 ton pick-up en ramde de auto achter hem.

S. reed zaterdagmorgen om 09.48u over de Coesewijnestraat in Suriname met zijn pick-up. Hij zou ruzie met een andere verkeersdeelnemer in een personenwagen hebben gehad, omtrent zijn rijgedrag. Bij het verkeerslicht aangekomen is de bestuurder van de personenwagen uitgestapt en naar de pick-up toegelopen om de bestuurder rekenschap te vragen.

Volgens Mohamed is hij daarbij geklapt door die autobestuurder, hetgeen met klem wordt ontkent door de tegenpartij. Op de beelden is te zien dat de pick-up na een seconde of vijf ineens hard achteruit rijdt en zijn achterligger daarbij ramt en duwt tegen zijn achterligger.

De pick-up rijdt dan weer naar voren om vervolgens voor de tweede keer naar achteren te rijden en de auto van zijn ‘rivaal’ te raken. Wanneer de automobilist naar zijn auto gaat rijdt de pick-up bestuurder weg en keert bij het pompstation, waardoor hij nu aan de zijkant staat met zijn vrachtvoertuig.

De handelingen van Mohamed zijn vastgelegd op onderstaande beveiligingscamera beelden. Het komt duidelijk tot uiting dat de pick-up bestuurder opzettelijk zijn achterrijder tot twee maal toe heeft aangereden. De auto achter die van de benadeelde raakte ook beschadigd.

De agressor is na de aanrijding door de politie van Latour in verzekering gesteld. De benadeelde verklaarde bij de politie niet  geslagen te hebben. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

Het filmpje van de situatie:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Dit is abnormaal ” Zinloos gedrag/ discipline / respect/ opvoeding is ver te zoeken.
  NU GT HIJ TUSSEN DE YZEREN MUREN BROMMEN/ BROOD MET PINDAKAAS ook gt hij voor de kosten moeten opdraaien & rijbevoegdheid kwijt .
  Sommige gasten voeren uit voor dat het doordringt .
  CABESA LOCO ( WAKE UP CALL VR DE REST )beste broeders en zusters weten jullie hoe fijn het is om vrij te te leven en te bewegen ( het leven is zo fantastisch als wij in LOVE PEACE & HARMONIE MET ELKAAR DOOR ÉÉN DEUR KAN / WIJ HEBBEN DE WERELD GRATIS MET ALLES DR OP & DR AAN GEKREGEN TOCH MAKEN WIJ MIJ EEN ZOOITJE VAN ( JAMMER)


  gemodereerd
 2. Will Smith wannabe; in een opwelling geweld gebruiken (b.v. een klap ‘pieren’ of opzettelijk aanrijden) omdat die persoon iets zei wat mij niet bevalt. En over mensen klappen.gesproken; de cabine van de pick-up is zo hoog, dat het niet mogelijk is dat iemand, die op het wegdek staat, de chauffeur kan klappen, de pick-up chauffeur liegt dus ook.


  gemodereerd
 3. Kiekeboe waar is Mohammed heen gevlucht ? Ha ha het slachtoffer zoekt zich in de rondte terwijl Mohammed aan de overkant vanuit zijn Pick Up toekijkt. Haha lachwekkend. Volgens mij is de oorzaak dat Mohammed niet hard genoeg reed wat tot irritatie leidde.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES