dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgressieve pitbulls vallen man met kind aan

Agressieve pitbulls vallen man met kind aan

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vier agressieve pitbulls vielen zondagmiddag een man en een kind aan, waarbij de man bijtwonden heeft opgelopen. Dit gebeurde omstreeks 17.05u aan de Willem Anthonielaan in Suriname.

Een politieman, die in de buurt woonachtig is, heeft erger kunnen voorkomen door enkele schoten te lossen. Hij hoorde de honden tekeer gaan en pakte snel een wapen en schoot daarmee in de lucht. Door de knallen van de afgevuurde schoten trokken de beesten zich terug. 

Uit het onderzoek blijkt dat de pitbulls aan een vrouw toebehoren. De poort was niet goed dicht, waardoor de honden de straat opgingen. Op dat moment liep een man samen met een kind op straat. Beide werden aangevallen.

Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar. Hij is per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp geweest voor behandeling. Het kind bleef ongedeerd. De politie van Uitvlugt heeft de aangifte opgenomen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

15 REACTIES
 1. Wanneer het een keer echt nodig is dat de politie gericht schiet, doen ze het niet. Waarom heeft deze poliyieagent die honden niet gewoon doodgeschoten?


  gemodereerd
 2. de pitbulls en ook hun baasje neermaaien , ze zijn een gevaar voor de gemeenschap , waarom zijn dit soort honden niet verboden in Suriname , in veel landen is het verboden om dit soort honden te houden.


  gemodereerd
 3. Men klaagt steen en been dat ze niets te vreten hebben maar men kan de zorg van 4 pitt bulls aan. En die beesten vreten wat af. En inderdaad de politie agent had deze beesten meteen moeten afmaken. Ook een onderzoek laten doen naar de vrouw.


  gemodereerd
 4. Afschieten die honden, en vrouw beboeten en voorvalle medische kosten laten opdraaien. Opeens ala sma ab pitbull, die ze en niet opvoeden en ook niet genoeg te eten geven.

  Japikondre


  gemodereerd
 5. ik ben het slachtoffer in deze,de agent heeft letterlijk het leven van mij en mijn 7 jarige zoon gered.hij was op het juiste moment daar…goddelijke interventie zelfs durf ik het te noemen.
  desondanks hebben de honden toch hun kaken in mij kunnen plaatsen…mijn 7 jarige zoon stond achter mij en heeft doodsangsten doorstaan…by the way dit ding is gebeurd in mijn straat,2 huizen voor de mijne.De eigenaar is gisteren met een lousy 600 srd komen aandansen ” om de kosten te vergoeden” ik heb dit niet geaccepteerd en stel als eis dat de honden morgen weg moeten…ik wil ze niet meer zien…

  als de honden morgen nog op zijn terrein zijn…..ga ik alle wegen bewandelen om de eigenaren het leven zo zuur mogelijk te maken,de voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang.


  gemodereerd
 6. In het buitenland worden de honden meteen afgemaakt….zonder pardon!
  Politie moest ze metten doodschieten en de baas en fikste boete geven.


  gemodereerd
 7. @Rodney, Wat jammer dat dit jullie is overkomen. De honden handelen instinctief en ligt de verantwoordelijkheid bij de baas. Die mevrouw dient alle schade te vergoeden. De honden hoeven niet te worden geëlimineerd. Immers zijn er andere ergere zaken zoals hetgeen veroorzaakt is door DDB en consorte en nog lopen ze tralala vrij rond. I k stel voor eerst hun te elimineren alvorens de honden hetzelfde lot te laten betekenen.


  gemodereerd
 8. @ Rodney, Helaas krijgt het mooie ras weer een slechte naam vanwege een baas die haar honden niet met takt behandeld. Ik geloof en heb met eigen ogen kunnen aanschouwen dat elk ras net zo agressief kan zijn. Zou niet stellen dat de honden dood moeten maar indien mogelijk kunnen worden geplaatst bij een tactvolle persoon met weet voor dit ras.

  Het spijt mij te moeten horen dat dit jou en je zoon is overkomen maar de eigenaar is de boosdoener. Hoop dat dit geen trauma achter laat. Beterschap


  gemodereerd
 9. Banajeux, jij bent echt geen antwoord waard om op deze wijze te reageren, God bless you❗❗❗


  gemodereerd
 10. Deze honden horen niet tussen mensen te leven. Gewoon elimineren. Het zijn killers. Als je het fanatisme in de ogen van deze honden ziet. Dan wordt je als volwassen persoon echt bang.
  Opruimen deze rotzooi. Ik weet niet waarom ze niet opgeruimd zijn geworden door de politieagent. Legitieme daad. Wie een mensenleven redt, redt deze wereld.


  gemodereerd
 11. Rodney, vind het jammer dat jullie dit zijn overkomen. Ik hoop dat deze honden weggehaald worden of desnoods geëlimineerd worden. Ze horen niet te leven tussen mensen.
  Rodney er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Ik kan ze. Hoop dat je mij begrijpt. Het gevaar moet je weghalen, jullie moeten op een veilige manier kunnen leven. ze horen ook niet in een buurt met kinderen.
  Wie een mensenleven redt, redt de mensheid.


  gemodereerd
 12. Correctie, ik ken ze.
  Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor jullie eigen veiligheid in Suriname. Echt een bananenrepubliek. Dus —- actie gewenst.


  gemodereerd
 13. Actie gewenst. In Suriname schijnt men voor zijn eigen veiligheid verantwoordelijk te zijn.
  ER zijn meer wegen die naar Rome leiden. Die tot eliminering leidt.
  Actie gewenst. Tolereer het niet dat deze honden tussen mensen mogen leven. Hoe vaak hebben ze mensen/kinderen al niet —- gebeten. Ik durf het woord niet te schrijven.
  Wie een mensenleven redt, redt de mensheid.


  gemodereerd
 14. mike , nou Banajeux heeft wel gelijk ddb lijkt op een agressieve pitbull , hoeveel mensen heeft hij niet vermoord , maar hij had geen baas , dat was hij zelf


  gemodereerd
 15. sing sing , zit jij aan de drugs , en daarom ben jij dement , een reactie was genoeg geweest want je valt in herhaling


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES