Twee kaaimannen Paramaribo Zoo afgeslacht en meegenomen

10

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee kaaimannen in hun verblijf in de Paramaribo Zoo door tot nu toe nog onbekenden afgeslacht en meegenomen.

Medewerkers van de dierentuin in Suriname moesten zaterdagmorgen vroeg bloedsporen opruimen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Het is niet de eerste keer dat dieren van de Paramaribo Zoo zijn afgeslacht. Nog vers in het geheugen is de gruwelijke afslachting van hertje bambi vorig jaar maart. Alleen de kop en ingewanden waren achtergelaten.

10 REACTIES

 1. Kaaimannen leven in het water en op het land, en deze klootzak(ken)
  hoort in het water te leven. Maar wel onderwater zo diep mogelijk en
  met een ballast 100kg aan zijn benen, saka saka!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. In een land waar armoede en honger heerst is er weinig of geen ruimte voor kunst, historie, educatie en overige secundaire en tertiaire zaken. Eerst buikje vullen en dan de rest. De beroemde piramide van Maslow. (uitspraak maslov). Denk ook aan de vogels, cadeau van de directeur van Bruynzeel Suriname, ondergebracht in de Palmentuin in de jaren 70 en die na de kerst allemaal verdwenen waren.
  gemodereerd

 3. Dit heeft veel van een inside job.
  Niemand in dat land is er te vertrouwen.
  De wachter(s) zal/zullen er meer over weten.
  Niet alleen de diefstal en moord van Bambie is mij bij gebleven. Ook de diefstal van een aantal eenden een paar jaar terug.
  Opvallend is dat deze diefstallen altijd kort voor feestdagen plaatsvinden.
  gemodereerd

 4. Zo triest. Is het zo slecht gesteld dat men dieren uit de Zoo moet afslachten? Om te schamen …
  gemodereerd

 5. Wat een ellendelingen een deel van ons volk gedraagt zich beestachtig.. Dit is weer een bewijs hiervan.
  gemodereerd

 6. Hoe triest is het niet gesteld met Suriname! Was het honger en het gebrek aan geld om een stuk kaaiman (indien dat mag) te kopen? Of baldadigheid?…. in het eerste geval is dat een signaal naar de regering, dat men pinaart en smacht naar verlichting! En in het 2de geval.. opsluiten!!
  gemodereerd

 7. konsensi , jij lult daar in de bijlmer , deze gasten zijn jou vrienden , die geen respect hebben voor andermans leven bijv. ddb , en ook niet voor dieren , en jij geeft deze regering de schuld , ga toch fietsen naar Artis en probeer daar een kaaiman af te slachten , maar daar zal het jou niet lukken , lullemeier
  gemodereerd

 8. als ze deze gasten oppakken moeten ze dienen als voer voor de leeuwen , maar het beste is voor de hyena’s gooien , want een leeuw zal deze gasten eerst doden en dan opeten , maar de hyena’s happen gelijk toe en dan zijn ze mooi opgeruimd
  gemodereerd

 9. Sari torie, alleen in Suriname: BEESTEN slachten dieren. In een dierentuin, kinderen en volwassenen komen de dieren bewonderen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.