Hertje in dierentuin Suriname door criminelen geslacht om zijn vlees

25
Hertje in dierentuin Suriname door criminelen geslacht om zijn vlees
Foto via Paramaribo Zoo (c) Debisarun S. Rakesh.

Een enorme schok voor de Paramaribo Zoo dit weekend; de dierentuin in Suriname trof haar hertje bambi gruwelijk afgeslacht aan. Alleen de kop en ingewanden zijn daarbij achtergelaten (foto onder/schokkend). De dierentuin heeft het vermoeden dat het dier geslacht is om zijn vlees en dat het in de buurt verhandeld wordt.

Onze Bambi is dood! Genadeloos en gruwelijk afgeslacht door een stelletje onverlaten. Zijn kop en ingewanden heeft men, als oud vuil, voor ons achtergelaten. We zijn er allemaal kapot van. Wie doet zoiets en vooral waaròm?” schreef de Paramaribo Zoo zaterdag op haar Facebook pagina.

De Surinaamse dierentuin die het slachtoffer lijkt te zijn geworden van criminele slagers, zegt er bijna niet van te kunnen slapen en heeft een boodschap voor mensen in de omgeving: “Kijk uit in de omgeving van de dierentuin en Charlesburg of u daar wild vlees kunt kopen. Of dat u misschien iets hoort dat daarop zou kunnen wijzen. Belt u dan met de politie op nummer 451222.”

Op haar Facebook pagina heeft de dierentuin foto’s geplaatst van de overblijfselen van bambi (schokkend):

25 REACTIES

 1. Deze dierenbeulen zijn schaamteloze gasten. Zoals ze met dieren omgaan zo gaan zij ook met mensen om. Het plaatsen van verborgen camera’s is zeer aan te bevelen.
  Hopelijk krijgen deze dierenbeulen de coronavirus die hun na het eten van Bambi meteen hun graf in helpt.
  Hoe wreed kun je zijn. Krijgen jullie hun te pakken doe hetzelfde met deze waardeloze gasten. De kleintjes zullen verdrietig zijn nu Bambi wreed is vermoord.
  gemodereerd

 2. En dan mogen dergelijke gasten geen demonen worden genoemd van WKN….?…..mensen zijn ze immers niet!
  gemodereerd

 3. Wat vreslijk.. hier bloedt mijn hart van. Dit is zo triest!
  Deze mensen zijn zo genadeloos en harteloos.
  Werken wilt men niet maar een dier uit een Zoo zo afsclachten is vreslijk barbaars.
  Ik hoop dat deze smerige tuig snel opgepakt worden en nooit meer vrij gelaten worden. Deze duivels baden in bloed.
  Voor mijn part mogen ze doodstikken bij het eten van het vlees van Bambi.
  gemodereerd

 4. Suriname = Suriname
  Als men geen pakket krijgt, dan veranderen ze in bloeddorstige gewetenslozen.
  Geen respect meer voor het leven om hen heen.
  gemodereerd

 5. Degene die dit heeft gedaan moet zwaar gestraft worden, meer dan 8 jaar gevangenis straf
  gemodereerd

 6. Wat een tuig , als ze ze te pakken krijgen ook afslachten en als voer voor de leeuwen , stelletje slampanters.
  gemodereerd

 7. Mie sa bin ab boes agoe ding joeka, slacht a beest genadeloos, a no bin da oso, ai boi
  Gado sa straf oe wakti noh, mie ne lee jo sji
  gemodereerd

 8. roy

  28 maart 2021 At 20:04
  Degene die dit heeft gedaan moet zwaar gestraft worden, meer dan 8 jaar gevangenis straf

  ========================

  Ik ken iemand die 15 kondre mangs heeft afeslacht. De man loopt nog vrij rond.
  gemodereerd

 9. Is toch verschrikkelijk met deze gewetenloze gasten. Dat arme onschuldige dier. Ik hoop dat jullie bloed schijten bij het vreten van het vlees. Jullie duivelse geesten daar in Suriname, de goeden niet nagesproken. Deze gasten sjonge jonge, ik ga me niet vermoeien om deze waardeloze duivels. Zielig en nogmaals zielig voor dat beest. Hoop dat jullie het zelfde lot van bambie ondergaan.
  gemodereerd

 10. Ze moeten het zelfde doen bij die stropers met wat ze hebben gedaan met Bambi.
  Ik wil ook een handje helpen hor.
  Zelfs dieren zijn niet meer veilig in de dierentuin.
  gemodereerd

 11. Zo,n dierentuin hoort toch beveiligd tezyn, het mag niet zo zyn dat er geen bewaking is by een dierentuin. stel dat ze alle dieren bevrydt hadden, dit kan toch niet.
  Ik kom vaker langs de wegen dode dieren tegen en men laat die kadaver gewoon daar verrotten, een oude meneer zei tegen my,als je deze dingen ziet gebeuren in een land
  dan duit dat op achteruitgang en dat de mensen dan hun norm en waarden prys geven
  dit voorspeld niet veel goedts .
  Hierby verzoek ik, beschaafd Suriname deze trend een halt toe teroepen
  gemodereerd

 12. De volgende stap is een aap ..dan volgt een medewerker…Langzamerhand worden Surinamers kanibalen echt triest wat er gebeurd. Schande wereldwijd voor Suriname.
  gemodereerd

 13. ” Wo sit ing ” moet wel slapeloze krijgen. Het gaat bergafwaarts in het land. Zolang Surinamers kunnen eten zullen zij niet in opstand komen. Door de ontstane armoede zullen er nog meer Bambies volgen. Er zal in het land ook meer gestroopt worden. Schapen en koeien in het veld zullen het ook moeten ontgelden. Nogmaals het stropen van wilde dieren en het stelen van vee voor consumptie zijn de redding van deze regering. Zolang Surinamers te eten hebben komen ze niet in opstand. Onder het vorig regiem kwamen dit soort wantoestanden niet voor.
  gemodereerd

 14. De daders zijn gewetenloze personen je moet echt zo innerlijke gevoel loos zijn om deze Hert Bambi te doden een dier dat door duizenden kinderen als hun lievelingsdier werd beschouwd ze kwamen voor hun allerliefste het Bambi en nu is het Gedood ik hoop dat ze de daders opsporen en een zodanige straf geven dat ze hun Levenlang herkent kunnen worden door een Tatoeage op hun voorhoofd te tatoeëren met het hoofd van de gedoogde Vermoorde Bambi
  Deze daders hebben het Het gewoonweg Vermoord jammer dat Suriname geen doodstraf kent maar wel een veroordeling doen van eeuwige opsluiting
  gemodereerd

 15. Beste RobG:
  “Zolang Surinamers te eten hebben komen ze niet in opstand. Onder het vorig regiem kwamen dit soort wantoestanden niet voor”

  Laat ze gaan werken, a regering disi,no e kwik les mang…en ze delen ook geen voedselpakketten uit als je jong en lui bent!
  Ten tijde van de ndp was het nog veel erger, er werd dagelijks veel geld achterover gedrukt en er werd geroofd en gemoord, waarbij de daders vrijspel hadden, want ze werden nooit opgepakt! 10 tegen 1 dat het ndp-ers zijn die de roofmoord van het hert op hun geweten hebben. Jou volksplee=si-dent heeft nog 2 dgn. en heeft slapeloze nachten…
  gemodereerd

 16. deze regering heeft liever een ambassade in marokko dan dat ze zorgen dat beveiliging goed is.
  en die dikke vetnek van een santokhi heeft veels teveel beveiliging.
  same shit different flies.

  in al die tijd heeft santokhi nog geen ret voor het land gedaan.
  hij is de nep-redder die op dezelfde voet doorgaat als moordenaar bouta
  gemodereerd

 17. @Directeur zonder bedrijf: als jij een toverstokje hebt of het denkt beter te kunnen, waarom sta je aan de kant te schreeuwen en ga je niet meehelpen??
  Ik wil niet generaliseren, maar veel Surinamers denken het beter te weten maar als puntje bij paaltje komt, zijn ze niet thuis…

  Als je enig realiteitsbesef hebt, dan zou je beseffen dat datgene wat in 10 jaar kapot gemaakt is, niet binnen een paar maanden te herstellen is. Jij en e maatje robg kunnen handje houden, jullie zijn allebei even kortzichtig!
  gemodereerd

 18. Wat erg , hoe ver zijn we gezonken dat tamme beest had geen schijn van kans.
  Waarom namen ze de kop niet mee .
  gemodereerd

 19. @ RobGay

  Je reageert de laatste tijd heel weinig, vergeleken met vroeger toen je baasje nog aan het bewind was ! Maar als jij reageert dan is het precies als altijd en dat is, je baasje blijven verdedigen voor zijn wanbeleid. kort samen gevat jij bent en blijft, een eikel van de eerste orde. Dus jij wilt dat Santokhi in een korte periode alles voor elkaar moet krijgen, wat je baasje in 10 jaar naar zijn malle moer heeft geholpen. Tijdens zijn terreur bewind was het nog erger, maar het werd gewoon verdoezeld.
  Maar dat zien jullie domme NDP’er niet , of jullie willen het niet zien. RobG het is beter dat jij je mond dicht houdt, want er komt alleen maar criminele shit eruit.
  Jullie domme NDP´er kunnen en willen jullie nederlaag niet erkennen, te meer omdat jullie de staatskas niet meer kunnen plunderen. “Domme NDP’er dat eigenlijk dubbelzinnig”.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 20. @ Directeur zonder bedrijf

  Nu weet ik waarom je geen bedrijf hebt, want als je zo dom lult lopen je klanten automatisch weg. RobGay beweerd ook dat hij econoom is, ook hij is een fantast !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.