Man laat busje met smokkelwaar achter en slaat op de vlucht

3

De 31-jarige Vishal K. is deze week door de politie in Suriname aangehouden, omdat hij smokkelwaar in zijn busje zou hebben. Hij liet de spullen in zijn voertuig achter en sloeg op de vlucht toen hij de wetsdienaren zag.

Afgelopen woensdag was hij bij het oude veerplein bezig goederen uit een schoener te laden. Hij plaatste deze vervolgens in een bestelbusje en reed weg. Onderweg merkte hij de politie op, waarbij de man het busje ter hoogte van de Bindadinweg tot stilstand bracht. Hij vluchtte daarna weg met achterlating van het voertuig. 

Bij onderzoek in de auto stuitte de politie van Commewijne op smokkelwaar waaronder cosmetische producten, chocolade, dames slippers en andere goederen. Deze werden voor onderzoek in beslag genomen. 

De voortvluchtige bestuurder werd naderhand opgespoord en aangehouden. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld wegens overtreding Wet Economische Delicten. 

3 REACTIES

 1. Je wilt smokkelen dan ben je een vriendje.
  Ga mensen tuin schoonmaken. Je bent een loser
  gemodereerd

 2. debby , dit begrijpen we niet , jij zegt : je wilt smokkelen dan ben je een vriendje: , is die gast jou vriendje dan , en op laatst zeg je : je bent een loser , wat zal jou vriendje daarop zeggen , we denken niets meer hij is opgepakt
  gemodereerd

 3. chocla en slippers smokkelwaar de politie van su heeft niks beters te doen ze moeten de echte criminelen op pakken zoals bouta, die daar een lijntje neemt en heeft en su veilig maken van van die rovers ,schandalig .
  maar goed een delict is een delict.
  sar tori
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.