zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermiste Iwan laat auto aan voet Bosjebrug achter; ook afscheidsbrief gevonden

Vermiste Iwan laat auto aan voet Bosjebrug achter; ook afscheidsbrief gevonden

-

Does Travel - naar Suriname

Newienchander Ramdin meer bekend als ‘Iwan’ wordt sinds zondag 3 april vermist. Hij liet op die bewuste dag zijn voertuig onbeheerd achter aan de voet van de Wijdenboschbrug in Suriname.

Volgens de politie heeft de dochter bij de aangifte van vermissing, gemeld dat er een afscheidsbrief door haar moeder is aangetroffen. Deze werd niet in de auto aangetroffen zoals eerder vermeld, maar op het kantoor van de man.

Uit de brief zou opgemaakt kunnen worden dat hij de hand aan zichzelf zou slaan. De bezorgde familie vraagt hulp van de samenleving om hun dierbare te helpen zoeken.

Een dochter van de vermiste man heeft onderstaand bericht op social media geplaatst, waarin zij hulp vraagt. “Mensen helpen jullie mij mijn vader te vinden. Papa u bent sinds zondag niet thuis, pa waar ben je? Laat tenminste iemand ons een indicatie geven waar je bent. We missen je pa. Hopelijk lees je mijn bericht en dat je mij tenminste antwoord kunt geven“, schreef de dochter op Facebook. 

De politie van Uitvlugt heeft de aangifte opgenomen en het verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie. De man is nog niet terecht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Is dus duidelijk waar hij is. De mensen zien het leven niet meer zitten. We gaan straks op 1 ste of 2 de plek staan in de wereld met zelfmoord.
  En de regering zegt niets, doet niets.


  gemodereerd
 2. nou debby , jij oordeelt hard hoor , jij en niemand weet nu nog niet of die man zelfmoord heeft gepleegd , het kan ook aan de vorige regering gelegen hebben dat deze man zich zelf wat aan wil doen , als er een briefje is achter gelaten dan zal alles misschien duidelijker worden wij wachten wel af


  gemodereerd
 3. Iwan had het financieel erg moeilijk maar liet dat niet blijken aan zijn naasten. Hij koos ervoor om bij de vissen te zijn.
  RIP Iwan en aan de familie, sterkte.


  gemodereerd
 4. @ Sylvia Leek hoe weet u zo zeker dat deze man financiële problemen heeft/had. En hoe weet u het zo zeker dat hij bij de visjes wou zijn


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES