VIDEO: Vp Brunswijk deelt zelf pakketten uit met ‘Bigi Bravo rijst’

29
VIDEO: Vp Brunswijk deelt zelf pakketten uit met 'Bigi Bravo rijst'
Beeld (c) D-TV Express

De vicepresident van Suriname, Ronnie Brunswijk, heeft maandagavond zelf pakketten met basisgoederen aan behoeftigen uitgedeeld te Tourtonne 4. Daarbij werden 100 geregistreerden voorzien van een pakket met eerste levensbehoeften.

Brunswijk benadrukte daarbij dat deze giften niet van de Surinaamse regering of van zijn partij de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) komen. “Het gaat om pakketten die uit naam van de ‘Stichting Ronnie Brunswijk’ zijn uitgereikt”, aldus de vp.

De persoon die zich als eerste had geregistreerd voor een pakket, kreeg dit ook als eerst uit handen van de vp. Daarbij liet Brunswijk trots zien dat hij ook rijst met zijn bijnaam ‘Bigi Bravo’ uitdeelt (foto).

De vp riep de gemeenschap op om vol te houden. Hij gaf verder aan dat hij zich hard zal blijven maken om de nodige basisgoederen zelf te laten importeren door de staat, zodat ze goedkoper voor het volk beschikbaar zijn.

D-TV Express was erbij en maakte dit live verslag:

29 REACTIES

 1. Dit is de reinste vorm van ‘poptji patu’ politiek. Nu kunnen deze honderd geregistreerden mooi een ‘poptji patu’ potje koken en de rest van de bevolking mag de pot op.
  gemodereerd

 2. Dit Noemt Men Partijpropaganda.

  Ons Land Wordt Niet Meer Bestuurd. Men Focus Zich Nu Al Op De Verkiezing Van 2025 Dan Dat Ze Zich Focussen Op De Problemen Van Ons Land

  Suriname Anno 2022
  gemodereerd

 3. A mang prat alesi na Tourtonne 4? Mi denk soso duku sma e libi drape. Verval

  Ma, dus a mang e pran alesi? Sinds oteng en pe den rijstveld de dang?
  gemodereerd

 4. DING BIGIE POWA MANGS STAAN OP DE EERSTE RIJ,en de arme mensen staan achterin te filmen,..wat een belachelijke situatie man.
  gemodereerd

 5. Dat Surinamers nu aan de bedelstaf zitten, grote aantallen dak- en thuislozen, grote armoede en grote ellende. grote schulden met hoge renten bij binnen- en buitenlsndse crediteuren, leeg roven van valuta, goud, diamanten uit de kluis van Lips vd CBvS, Staatsolie bijna verkocht aan een Koreaanse Onderneming, Wegjagen van Alcoa/ Suralco uit Suriname, grote werkloosheid, lege winkelschappen, hoge prijzen vd primaire levensmiddelen, geen medicijnen, ontwaarding SRD, et cetera, komt allemaal door

  de staatsgreep van 25 februari 1980, de dictatuur, zelfverrijking van ddb, ddb- gezin, ndp( jenny simoms, jules wijdenbosch, naarendorf, alibux, bouva, aloebaba, abdul, abrahams, de politieke palu loe partij, El Somo, bravo adop, doe, bep enz. Allemaal grote boeven die zich zelf flink hebben verrijkk met staatsmiddelen, valuta, ik heb goud, ik heb hout, diamanten, domeingronden, verkopen van culturele erfgoedpanden van de staat, moord en verderf, stelen van pc en bestanden vernietigd hebben, geen verantwoording willen afleggen over staatsmiddelen, verdwenen filmmateriaal van de 8 december moorden bij de STVS, ook zeed dure camera’s van de STVS, dure auto’s et cetera.

  Het Surinaamse volk werd totaal voor de gek gehouden door ddb, ddb/ daltons, neven daltons, en ddb- kliek. Zij stinkend rijk en het Surinasmse volk straat arm, grote schulden, grote ellende, moord en verderf, angst aanjagen, enz

  Het zijn gewoon wolven in schaapskleding en belazerden het Surinaamse Volk.

  Het Surinaamse Volk ziet en maakt nu de naakte waarheid mee, grote armoede en grote ellende, grote schulden met hoge renten bij binnen- en buitenlandse crediteuren. Sranan Skeer genaskf door ddb, ddb- gezin, ndp. palu loe partij, abop doe, bep.

  Nooit meer ddb, ddb-kliek, ndp en hun paarse kakkerlakken het was eens, maar nooit weer. Zie wat ze u sinds 25 Febtuari 1980, gebracht hebben. Ben ik nu zo slim of bent u nou zo dom om dat niet in te zien.

  ddb en ndp, paarse kakkerlakken hebben als een roversbende alles vernietigd om
  het hun opvolgens onmogelijk te maken om
  snel orde op zaken te stellen, vraag aloebaba, waar al de pc-/ laptops met de bestanden vd ministeries zijn. Allemaal zijn vernietigd en zijn verduisterd. Waar is boefdraad?

  Vooruitstrevende Hervormde Partij (VHP) onder leiding van Chan Santokhi en de Nationale Partij Suriname met de voormalige criminele partijen abop en pl proberen nu verlichting te brengen, herstructurering in de grote schulden met hoge renten bij crediteuren om met IMF dit op te lossen. In die fase zitten wij Surinsmers nu en zal nog jaren duren.

  Van een kale kip kan je geen veren plukken, Sranan Skeer, Een huis kan je binnen enkele dagen tot de grond vernielen, maar het kost kapitaal, tijd en energie nodig, naast een goed door dacht en uitgewerkte plan om weer orde op zaken te krijgen.

  Surinamers deze huidige regering is beziv orde op zaken te stellen in de chaos, vermietiging van ddb. ndp- kliek en door die zure appel
  gaan wij nu en zullen stap voor stap door hun goed beleid er door heen komen.

  Er is licht in de duisternis, waarin wij nu in zitten. Zie de aardolie – en gasvondsten voor de Wilde Kust in blok 58, blok 53, enz. Alleen zullen we geduld moetem hebben

  A regeringscoalitie onder leiding van Z.E. predident CS sa lit a faya baka. Sa Set Sranan baka

  We moeten geduldig zijn, want door de oorlog van Poetin mey Oekraine en Corona zullen zaken niet zo snel gaan als gehoopt.

  Chan is geen tovenaar met een toverstok. die ermee kan tikken en alles daardoor direct in Suriname in een paradijs verandert.

  Het is zo en niet anders.
  gemodereerd

 6. Wanneer houden Surinaamse politieke partijen op met deze schaamteloze onzin terwijl zij eindverantwoordelijk zijn voor de verarming, verloedering, verpaupering en criminalisering.

  Surinaamse politiek na 45 jaar Republiek nog altijd zwaar onvolwassen. Het Surinaams politiek bestel moet volledig op de schop en dit moet van buitenaf opgelegd en opgedrongen worden zodat het een koude einde wordt.
  gemodereerd

 7. Ala sani me doe a japie e doe (2x)
  Te mi e woop wap, japie e woop wap toe.
  Oftewel na-aperij.
  Eigen ideeën heeft deze VP niet.
  En dan wil hij president worden.
  Suriname naar de verdoemenis.
  VP, wil je scoren dan moet je deze mensen die hengel geven en geen vis.
  Zorg voor werkgelegenheid en leer die mensen die luiheid af
  gemodereerd

 8. sang zelf een indiaan net als bouterse komt om [pakket te halen. gelukkig heeft hij al horloge en oorbel en tatoeage of is het een brandwerk.
  Als ik de heer R.Brunswijk was had ik hem aan z’n oorbel door de straten van Paramaribo gesleurd en hem gezegd te gaan werken. luie donder wat een voorbeeld voor de jongeren;
  je hoef niet te gaan werken mang; je gaat pakket krijgen
  gemodereerd

 9. Geef het volk gratis onderwijs, creer banen in plaats van je eigen zakken vullen. Pff het volk bedel gedrag aanleren en afhankelijk maken is al jaren terug ingezet door de regeringen kijk maar naar bek en nek. Die is kampioen. Wanneer stopt dit..
  gemodereerd

 10. Straks krijgen we bigi Chan rijst, bigi Somo rijst en bigi Bobo(Rusland) rijst.
  gemodereerd

 11. Surinamers en pakketten zou een leuke Surinaamse traditie kunnen zijn.
  Maar houd het gescheiden van politiek !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 12. Yep, er is inderdaad héél erge armoe in suri, als er zelfs in Tourtonne 4 mo-fi-na-wans wonen. Dit is breaking news.

  Eigentijdse behoeftigen blijkt, compleet met geblondeerd haar, gouden oorbelletjes, en een gouden appie-watch. Heeft hij ook gouden tanden, die video is niet meer beschikbaar.
  De suri man vind het leuk om zichzelf te versieren…

  Das nieuw: de ronnie b stichting.
  Alleen maar rommel.
  gemodereerd

 13. De Abop, VHP en de PL kunnen als afzonderlijke politieke partij WEL, maar de regering/ overheid die de REGELS bepaald, de WETTEN maakt, de BELASTINGEN int, die kan dit niet!?!?!?!
  gemodereerd

 14. Brunswijk bezit zowat heel Moengo en Marowijne, dus hij heeft genoeg om te verdelen.
  gemodereerd

 15. Suma bali buuh
  5 april 2022 Bij 10:52
  Bankrovers rijst .

  En hoe smaakt dat dan ?

  @Passant
  Zo is het en niet anders!
  gemodereerd

 16. Wat een totaal mislukte regerings coalitie. Wat gast er bij de volgende verkiezing uit de bus komen.??!! GOD .ALLAH.JEHOVA WHATEVER JE HEM WIL NOEMEN HAVE MERCY ON US.
  gemodereerd

 17. Is de bigi bravo rijst te vergelijken met de welbekende basmati?
  gemodereerd

 18. 46 jaar onafhankelijkheid, maar het volk is nog nooit zó afhankelijk geweest van een corrupte, criminele bende veroordeelde drugscriminelen en massamoordenaars in de politiek.

  Resultaat: het land is financieel, economisch en moreel finaal naar kloten en het volk aan de bedelstaf.

  FAILED STATE is een voldongen FEIT.
  gemodereerd

 19. Een kinderhand is gauw gevuld, kat in nood maakt rare spongen, een halve ei
  is beter dan een lege dop. Honger maakt rauwe bonen zoet, dit allemaal
  passen de Surinaamse (Lijders toe,) en het werkt prima.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 20. goh limbo , jij bent weer hier , is limfm geen succes geworden , jou vrienden van de ndp durven niet meer bij jou te komen , want zij kunnen geen gratis pakketten meer aanbieden en zij durven ook deze regering niet in de zeik te zetten , want hun gezeik van 2010-2020 voelen ze nog steeds in hun onderbroek , nat nati
  gemodereerd

 21. Als één man helemaal uit eigen middelen pakketten kan uitdelen aan een groot deel van de arme bevolking van Suriname, moet het volk zich achter de oren krabben en zich gaan afvragen hoe het mogelijk is dat deze man in staat is dit te kunnen doen en waarom een groot deel van de bevolking arm is en blijft.
  gemodereerd

 22. In welke planeet leven we in Suriname.
  In plaats van goed bestuur, gaat partijen zich beconcurreren met pakketten!!!
  Anno 2022!!!
  Een land van nog geen 600000 inwoners!!!
  gemodereerd

 23. ” …
  Brunswijk benadrukte daarbij dat deze giften niet van de Surinaamse regering of van zijn partij de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) komen. “Het gaat om pakketten die uit naam van de ‘Stichting Ronnie Brunswijk’ zijn uitgereikt”, aldus de vp.
  …”

  Is het volk nu echt zo dom ?

  Zijn de diverse functies van Ronnie Brunswijk niet in strijd met elkaar ?

  Ronnie Brunswijk wordt gepromoot door D(onkey) tv expres, een media kanaal van de Nationale Dagu’s.
  Het lijkt erop dat Stichting Ronny Brunswijk een eigenaardige selectie heeft aan wie het “hulp” verleent.

  Wij willen geen worst meer voor onze ogen.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.