Zes criminelen overvallen taxichauffeur en passagiers te Langatabiki

5
taxi

Zes criminelen, van wie vijf gewapend met vuurwapens, hebben maandag op klaarlichte dag een taxichauffeur en een passagier overvallen en beroofd van hun persoonlijke spullen. Dit gebeurde omstreeks 16.00u te Langatabiki in Suriname. 

D.T., een andere taxichauffeur die onderweg was van Langatabiki naar Moengo, werd door twee personen gestopt. Zij gaven aan dat zij kort te voren waren overvallen en beroofd door zes rovers. De daders maakten geld en goud van het duo buit en lieten hen gekneveld achter in het bosschage.

Volgens de slachtoffers reden zij vanuit Langatabiki richting Moengo, toen het zestal vanuit het bos op hen afstormde en hen onder schot hielden. Onder bedreiging moest de taxichauffeur zijn Noah busje in een paadje rijden, waar zij beroofd werden van hun persoonlijke spullen.

Ze werden daarna gekneveld achtergelaten. De rovers verlieten hierna de plaats te voet. Na enige tijd konden de slachtoffers zich bevrijden en begaven zich naar de openbare weg om hulp te zoeken. 

Zij maanden de taxichauffeur D.T., aan, die ook dezelfde richting opging, om niet verder te gaan, want de rovers waren nog op de loer. De politie van regio Oost werd ingeschakeld die belast is met het onderzoek. Het is vooralsnog niet bekend wat de buit betreft. Recherche regio Oost is belast met het onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. 

5 REACTIES

 1. De politie kan toch ook meerijden met de eerst volgende taxi die gouddelvers vervoeren.
  Kunnen ze gelijk deze “zwart galligen” de wereld uit helpen
  gemodereerd

 2. Ik las net een artikel waar de pres zegt dat men zm handen niet moet ophouden, er ligt 30 miljoen om armen te subsidieren, en er is voldoende geld om Su uit de crisis te halen. Elke keer gilt deze man hetzelfde. Waarom moeten mensen dan roven om te overleven???? Als er geld is waarom plegen zoveel mensen zelfmoord??? Waarom merken we niets in winkels aan de prijzen??
  gemodereerd

 3. @ Debby

  Trek je stoute schoenen aan, en ga je verhaal bij hem halen !!!!!
  Van mijn kant zeg ik het volgende: ” schiet alle 6 dood, dan zij wij bevrijd
  van 6 nietsnutters en voorgoed ook”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. @Debby,

  Zoek geen excuses voor de rovers. Vandaag is een ander het slachtoffer, morgen kan jij dat zijn. Ga je dan ook excuses zoeken?
  Suriname mag een ideeënman inhuren die de (werkloze) bevolking aan ideeën helpt hoe bedrijvig te worden met de bestaande middelen. Het land heeft echt alles, behalve …. mensen met ideeën.
  gemodereerd

 5. Lolz, mi no tak dat a no troe, ma wan sani ne klop. Wie heeft ze losgemaakt nadat ze gekneveld zijn achtergelaten? Dang vingerafdruk foe deng foermang de ete, toch? Ze zijn zo gevonden, ef na so.

  Of a taxichef lei omdat hij niet op tijd was op plaats van bestemming? Dat mi denki jere
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.