Dood gevonden kindje geen slachtoffer van misdrijf

7
brandende kaars RIP

Het kindje van 2,5 jaar, dat afgelopen zaterdag dood werd aangetroffen in een woning in Suriname, is niet door misdrijf om het leven gekomen. Dat blijkt uit de obductie die de patholoog-anatoom op het stoffelijk overschot van de peuter verrichtte.

Afgelopen zaterdag 2 april trof de vader zijn dochtertje levenloos aan in de woning te Nieuw Amsterdam. Hij kwam rond 07.00u thuis aan en ging de kamer binnen. Tot zijn schrik zag hij dat zijn kind geen teken van leven meer vertoonde. Er was al sprake van lijkstijfheid. Hij schakelde de politie in.

De ter plaatse verschenen politie en ingeschakelde arts ontdekten striemen en onderhuidse bloedingen op het lichaam van het kind. Op basis hiervan vermoedde men een misdrijf en werd het lijk in beslag genomen.

Uit de obductie blijkt dat dit toch niet het geval is en dat het kind te kampen had met longproblemen. Zij is ten gevolge daarvan overleden.

Het lijkje wordt na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

7 REACTIES

 1. Misschien eens een andere patholoog er naar laten kijken.Hoe vreselijk ook,dit dient
  goed uitgezocht te worden.
  gemodereerd

 2. Waar komen de striemen en onderhuidse bloedingen dan vandaan?

  R.I.P little angel
  gemodereerd

 3. Krijgt men striemen en onderhuidse bloedingen op het lichaam van longproblemen ?…? Dit lijkt wel op het “Op de vlucht doodgeschoten” verhaal van DDB .
  gemodereerd

 4. ai na miiii , jij bent een vuilak , dat jij zo denkt , je doet net alsof jij alles weet , maar jij bent gewoon een nul , en jij droplul hebt geen respect voor de ouders die hun kind verloren hebben
  gemodereerd

 5. Striemen en onderhuidse bloedingen kunnen zichtbaar worden als je astma hebt en sommige pufjes of medicijnen zijn daar de oorzaak van , en een lijkschouwer zal dit zien als een natuurlijke dood en niet als een misdrijf
  gemodereerd

 6. ik vraag me af met wie dat kindje thuis was gebleven voordat de vader om 07.00 uur thuis aankwam…
  Dit is een viesvuilerare zaak….hhhhmmm

  Anyway…Rest in Peace to that little Angel
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.