Ruim 14 kg cocaïne verwerkt in pallets; nog geen aanhoudingen verricht

6
Ruim 14 kg cocaïne verwerkt in pallets; nog geen aanhoudingen verricht

In de onlangs onderschepte container met geschaafd hout op de Jules Sedney Haven in Suriname, zijn verpakte blokken cocaïne in pallets aangetroffen met een totaal gewicht van 14.280 gram cocaïne. Het verboden spul, dat was verwerkt in de pallets, werd tijdens het scannen ontdekt.  

Op donderdag 24 maart werden in totaal 12 containers geselecteerd die door de scanner zouden gaan. Bij het scannen werden onregelmatigheden ontdekt in een van de containers. Dit was aanleiding voor de douane recherche om verder te onderzoeken.

In de opengebroken pallets werden in totaal 9 drugsblokken aangetroffen. De Narcotica Brigade in Suriname is belast met het onderzoek. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek duurt voort.

6 REACTIES

 1. ”En ze maken een heleboel bombarie van 800 gram drugs uit NL”.
  14 kilo is genoeg om een heleboel verslaafden naar de kloten te helpen.

  sari tori

  Jaco
  gemodereerd

 2. De nummer 1 criminele wijze van vele aanhangers van bij verstek veroordeelde drugscriminelen om snel rijk te worden.
  gemodereerd

 3. De klasse justitie geeft genoeg tijd aan hun vrienden om de sporen uit te wissen.
  gemodereerd

 4. Natuurlijk ontbreekt elk spoor van de daders, een ding is zeker enen DDB heeft er in ieder geval ermee te maken. Het is wereldwijd bekend dat enen DDB in Suriname altijd met drugs te maken en de Drugs in hoge mate zelf consumeert hierdoor heeft hij geen controle meer over een gedrag dat een ex president waardig is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.