Pick-up uit trens trekken loopt verkeerd af

2

Veel commotie woensdag aan het begin van de avond aan de Verlengde Nieuwe Charlesburgweg na een aanrijding tussen een pick-up en lijnbus.

De pick-up raakte na de botsing van de weg en belandde deels in de trens. Met de bus werd geprobeerd het voertuig middels een touw weer op de weg te trekken.

Tijdens het trekken, gleed de pick-up verder in de trens. De buschauffeur bleef maar gas geven en op een gegeven moment ging het sleeptouw kapot. Hierdoor belandde de pick-up ondersteboven in de trens.

De pick-up bestuurder raakte bekneld en met hulp van omstanders wist hij uit het voertuig te komen. De brandweer die op hetzelfde moment langsreed stopte om poolshoogte te nemen, maar hulpverlening was niet noodzakelijk.

Op het moment van schrijven overweegt de pechvogel hoe hij het voertuig uit de trens kan krijgen. Naar zijn zeggen heeft hij geen geld om een sleepdienst te betalen.

2 REACTIES

 1. Hij is niet alleen een pechvogel, hij is ook een geluksvogel dat hij nog leeft. Hij zou lotto moeten spelen, grote kans dat hij de jackpot wint en meteen genoeg geld heeft om het wrak uit de sloot te laten trekken en een nieuwe pick-up te kopen.
  gemodereerd

 2. Voor een paar djogo’s een aantal idioten uitnodigen, en het klus is geklaard.
  Er lopen genoeg idioten in de buurt, dus da’s geen probleem.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.