Weer partij drugs op haven van Suriname onderschept

7
Jules Sedney Haven in Suriname

Op de Jules Sedney haven in Suriname is donderdag weer een partij drugs onderschept. De Surinaamse douane recherche ontdekte de drugs vanmiddag omstreeks 13.00u tijdens controlewerkzaamheden.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de drugs in een container inhoudende hout zouden zijn aangetroffen. Het onderzoek is in volle gang. Diverse eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

Het vermoeden bestaat dat het gaat een grote partij drugs.

UPDATE: Meer dan 10 kilo cocaïne onderschept in container met geschaafd hout

7 REACTIES

 1. Ze hebben de politieke partijen gesponsord dus moeten ze hun geld weer. Jaren kin hun spul niet weg. Nu denken ze vrij spel. Dit wordt niet verbrand, komt weer bij ze terecht. Zo een korte tijd zoveel drugs
  gemodereerd

 2. Wel, ik ben aan geen enkele politieke partij gelieerd. Echter valt mij op, dat ondanks bouta niet meer aan de macht, er onder de huidige regering steeds weer grote partijen hard drugs ondetschept worden. Recentelijk op schiphol, drugs in grote partijen vis verstopt. Wie zijn de de mensen die in nederland suri toko’s runnen?? Olv ex minister van juspol gaat de drugshandel gewoon door. Un dink a tori.
  gemodereerd

 3. Het lijkt me toch niet zo moeilijk, om de dader(s) te vinden in deze kwestie ???
  Zelfs mijn kleinzoon van 3 jaar, kan het weten!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. dankzij bouterse die gaf toch aan de chinezen hout consessie , ja en dan probeert bouterse er drugs tussen het gegeven hout te stoppen , dom maar ja hij is dom
  gemodereerd

 5. De paarse coca-maffia van de veroordeelde drugscrimineel en massamoordenaar kunnen niet meer ongelimiteerd schaamteloos uit de staatskas graaien, dus gaan ze gewoon weer op de oude voet verder.
  gemodereerd

 6. Afzender, ontvanger. Je hoort nooit wie die zijn. Wat staat er op de pakbon?

  Spannend zoals altijd.
  gemodereerd

 7. Even dom als jou watje… Btw zwartmansje, Je kleinzoontje van 3 kan niemand kwalijk nemen als hij rechtstreeks naar de verzender gaat om hem als dader aan te merken. Wat een echte sari tori is, is dat z’n domme opa na zoveel jaren nog steeds niet snapt dat grote drugscriminelen bedrijven gebruiken van anderen om te smokkelen. Zelfs kleine crimineeltjes proberen dat. Waar leef jij? Hopelijk gaat die aii na mi dat ook begrijpen dat die hele pakbon niet zal helpen. Kappen met die onzin nou.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.