COVAB-medewerker aangehouden in zaak hasj in postpakket

5
postpakket
(C) Crime News Suriname

De 27-jarige medewerker Gilliano B. van het Centrale Opleiding voor Verpleegkundige en Aanverwante Beroepen (COVAB), is maandag door de Narcotica Brigade in Suriname aangehouden in verband met de drugszaak, waarin een 23-jarige NATIN-student eerder is aangehouden. 

Gilliano B. en de student Junior R. zouden een postpakket uit Nederland hebben gehad waarin drugs verborgen zat. De student werd op 3 maart aangehouden en in verzekering gesteld.

Junior R. was een doos, die verzonden was vanuit Nederland en geadresseerd was aan een ander, gaan ophalen. Bij onderzoek bleek dat in het postpakket ruim 800 gram hasj was verborgen tussen levensmiddelen.

De student werd aangehouden en overgedragen aan de Narcotica Brigade. De jongeman wenste niets prijs te geven over de geadresseerde van het pakket.

In het verlengde van deze zaak is de COVAB-medewerker aangehouden. Beiden verdachten blijven in arrest. Het onderzoek duurt voort.

5 REACTIES

 1. Nu deze drugscriminelen geen pakketten meer krijgen van de paarse Nationale Droga Partij is het nu schering en inslag om middels de drugshandel te overleven. Ook veel aanhangers van de Algemene Boeven en Oplichters Partij, naast de Verenigde Helers Partij zien de drugshandel als oplossing om snel een grote slag te slaan, wat de gevolgen ook moge zijn. Kondre klarie, alleen maar onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugscriminelen en staatskas/bankrovers hebben oerdomme dwazen als hun leiders, die zich misdadig verrijken over de ruggen van het domme volk.
  gemodereerd

 2. Sang 800 gram geperste marihuana afval, of kruiden onderschept. Stoer hoor

  Weer kg’s coke gevonden tussen hout. Oteng wo sroto sma gi den 100derden kilo’s hoeveelheden? Dat un ne durf he?!
  gemodereerd

 3. Voor 800 gram maken ze een heleboel heisa erover, vanuit Su komt er duizenden
  kilo’s. Maar, niemand wordt aangehouden: rara rara hoe kan dat ??

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Ai na miii:
  Ik maak mij niet druk meer om grote drugs(cocaïne)onderscheppingen.
  Mijn mening is: Alles wat niet verder wordt onderzocht, c.q. in de doofpot wordt gestopt, daar zit Bouterse achter.
  Deze kleine softdrugsonderscheppingen worden groots in het nieuws gebracht omdat ze hiermede zand in onze ogen moeten strooien.
  Dus: alle grote drugszendingen uit Suriname, onderschept of niet, zijn van Baas Bouterse.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.