VIDEO: Bekende artiesten uit jaren 60 en ’70 brengen single uit

4
Bekende artiesten uit jaren 60 en ’70 brengen single uit

Oscar Harris, Borger Breeveld, Mireille Stolz, Julius Fullington, Theo Bijlhout, Erwin Bouterse en Glenn Pocornie, zeer bekende Surinaamse artiesten uit de jaren 60 en ’70 die nog in leven zijn, hebben onlangs een single uitgebracht. Het lied heet ‘Seygi blèsi lobi furu grani’.

Het initiatief voor de song kwam van Oscar Harris. De producers zijn Ernesto van Dal en Dennis Wongso, de video productie is gedaan door Horatio Indiaan. De bekende showpresentator Henk van Vliet, die het geheel coördineert praat van een historisch-cultureel en muzikaal moment in de Surinaamse showbizz. Dit gezien de samenstelling van artiesten.

De artiesten hebben volgens van Vliet allemaal, net als de producers en alle andere medewerkers, helemaal belangeloos gewerkt aan het project. De lancering vond plaats op dinsdag 22 maart in het Gemeenschapscentrum NAKS aan de Thompsonstraat.

Ook de videoclip werd gelanceerd en is hieronder te zien:

4 REACTIES

 1. Het is ook eens verfrissend om iets positiefs te leven ipv alle ellende van elke dag.
  Wauw de stem van mevrouw Stolz is niet veranderd.
  Leuk hoor, jullie tellen nog mee.
  En dit soort activiteiten houdt de geest jong.
  gemodereerd

 2. No toch, een hele cd. En vandaar uit singles met bijv een remix met 1 van de youth. Ala tiny desk of aliB op volle toeren. Ja mang

  Oen lob doe san andersom hè..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.