Buurtbewoners verlengde Braamshoopweg maken weg zelf begaanbaar

4
Buurtbewoners verlengde Braamshoopweg maken weg zelf begaanbaar

Buurtbewoners van de verlengde Braamshoopweg in Suriname, die te maken hadden met een onbegaanbare weg, hebben geld ingezameld om zand te kopen. Vrijdagmorgen maakten zij een aanvang met het begaanbaar maken van de weg.

In gesprek met Waterkant.Net zegt buurtbewoner Roël Vanier, dat hij en zijn mede buurtbewoners de situatie al beu zijn. Er is aantal keer aan de bel getrokken bij het Surinaamse ministerie van Openbare Werken, maar steeds kregen zij te horen dat er geen benzine is en dat er ook geen machine ter beschikking is. 

De buren die het geklaag zat waren, zamelden geld in en kochten vrijdag op eigen initiatief drie trucks zand om de weg weer op te knappen. Nadien werd de weg handmatig geëgaliseerd door de buurtbewoners.

De grote kuilen op de weg zijn ontstaan door lekkage aan de leidingen of buizen van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).

4 REACTIES

 1. Is er een minister van OW &V???
  Ik dacht het niet. Heb je 1 gezien bin al de overstromingen????
  gemodereerd

 2. nou dan moet je bij de swm dat geld vragen voor die drie trucks zand en vraag ook 1000 SRD per man die daar gewerkt hebben om de weg weer begaanbaar te maken
  OW heeft ook geen geld dus op die kan je niet rekenen
  gemodereerd

 3. Een schande dit terwijl Bee circa 23.000 US$ meekrijgt dit is wel een bedrag voor een buitenlandse reis. 2.000 US$ is wellicht voldoende om zand te kopen denk ik zo
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.