Zwarte mercedes reed bromfietser dood; identiteit slachtoffer onbekend

5
Identiteit dode bromfietser onbekend; gevluchte veroorzaker reed zwarte mercedes

De identiteit van de bromfietser, die afgelopen zaterdag door een personenauto op de kruising van de Dr. Sophie Redmond– en de Van Idsingastraat in Suriname werd doodgereden, is nog niet bekend. De vermoedelijke veroorzaker en doorrijder reed in een zwarte Mercedes Benz.

De politie van het bureau Munder deed na de melding van een aanrijding met dodelijk afloop de locatie aan. Bij aankomst werd het verkeersslachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op het wegdek aangetroffen (foto). Een ingeschakelde arts stelde de dood van de bromfietser vast. De vermoedelijke veroorzaker reed na de aanrijding door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. 

Het voorlopige onderzoek wees uit dat  de personenauto op de noordelijke rijhelft reed over de Dr. Sophie Redmondstraat. Hij kwam vanuit de richting van de Flustraat en ging richting het stadscentrum. Gekomen op eerder vermelde kruising reed de automobilist door rood en sloeg bij de doorbraak rechtsaf.

Daarbij reed hij de bromfietser die op de zuidelijke rijbaan reed, komende vanuit de richting van het stadscentrum gaande richting de Flustraat aan met voor de man het noodlottige gevolg.

De bromfietser van wie de persoonsgegevens nog onbekend zijn, is van creoolse afkomst met een geschatte leeftijd van tussen de 30 en 40 jaar. Hij reed op een Dayang bromfiets met als kentekennummer 109411 en ging gekleed in een blauwe T-shirt met aan de voorzijde witte strepen en opschrift “Puma”. Voorts had de man grijze gympies van het merk Airmax aan zijn voeten.  

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Verkeersunit van Regio Paramaribo op het telefoonnummer 403381.

Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Paramaribo. 

De vermoedelijke veroorzaker en doorrijder reed in een zwarte Mercedes Benz en het voertuig moet door deze aanrijding schade hebben aan de linker voorzijde of over de gehele linkerzijde. Alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van deze doorrijder, kunnen worden doorgespeeld aan de onderzoekende verkeersunit, de dichtstbijzijnde politiebureau, het Command Center op het nummer 115 en via de gratis tip lijn 179.   

5 REACTIES

 1. Gaan jullie de camerabeelden in de omgeving bekijken
  Daar waren ze voor. Over de hele wereld zet men camera’s, in Su alleen wilt men ze niet. Hoe zit het met die dure flitspalen van Chan?? Nooit gewerkt, onder wied. Weggegooit geld
  gemodereerd

 2. De verloedering van Suriname is in 1980 bij proclamatie van de zogenaamde “Revo” begonnen, het heeft daarom weinig zin om anderen daarvan de schuld te geven.
  gemodereerd

 3. Ik begrijpt er geen yota van, slachtoffer ligt daar open en bloot.
  Waarom wordt hij /zij niet afgeschermd voor het publiek ????
  Ik begrijp de KPS niet, dat zou een prioriteit moeten zijn bij een ongeluk!
  De omstanders bemoeilijk alléén de mensen die hulp moeten bieden.
  Weg ermee, met deze nare belangstelling.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Debby: Toen jou volks-plee-sident aan het bewind was, hoorden we jou nooit elke dag zo schreeuwen. Vergeet niet dat hij 4 miljard geeft geleend alles met z’n maties heeft verdeeld en niet een camera heeft gekocht.
  Suriname is dankzij hem een failled state en heeft geen geld voor camera’s.
  gemodereerd

 5. Wat een rat zeg, met zijn Mercedes een man de dood ingejaagd.

  Gelukkig zijn er niet veel Mercedessen in Suriname, dus die rat hebben ze zo gevonden, als ze willen!

  Bij de taxistandplaats nabij de bootsmannen, komt ook regelmatig een zwarte mercedes (een oud barrel) met een creoolse chauffeur, die taxiritjes doet (met gevaar voor eigen leven), ding heeft niet eens fatsoenlijke remmen!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.