Meisje (10) op e-bike dood na aanrijding met auto

8
ambulance-en-politie-bij-geval

De 10-jarige Clara Yee die op een e-bike reed, is in de avond van zaterdag 12 maart na een aanrijding in het ziekenhuis overleden. Clara veroorzaakte op vrijdag 11 maart op de T-kruising van Adones- en de Uranusstraat een aanrijding met een personenauto.

De politie van het bureau Geyersvlijt die na de melding van de aanrijding de plek aandeed voor onderzoek, constateerde dat Clara met haar E-bike reed over de Adonesstraat. Op voormelde kruising heeft het 10-jarig meisje verzuimd voorrang te verlenen aan de automobilist die over de doorgaande weg en wel de Uranusstraat reed met als gevolg de aanrijding.

Per ontboden ambulance werd Clara met zware letsels afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar zij op 12 maart het leven liet.

De autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is een vreemdeling en blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) heengezonden.  

In opdracht van het O.M. is het ontzielde lichaam van Clara ter obductie door de politie in beslag genomen. Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. 

8 REACTIES

 1. Geen rijbewijs en heengezonden? Echt???? Hoe dan?? Daarom rijden zoveel mensen zonder rijbewijs …je wordt er toch niet voor gestraft.

  R.I.P meiske.
  Sterke aan de nabestaanden.
  gemodereerd

 2. Ik vraag me af waarom deze lul is heengezonden, het meisje is verdomme pas
  10 jaar man, ze weet niet precies wat voorrang inhoudt. Mother fucker
  man, ben ik ffe blij dat het niet mijn kleinkind is. Ik zou helemaal de kluts kwijt
  raken, met alle gevolgen van dien.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Mag een kind van tien jaar wel een e-bike op de opebare weg berijden? Een e-bike is eigenlijk een bromfiets met een electromotor. Als het een tienjarige is toegestaan een e-bike op de openbare weg te besturen, zou dat net als bij een bromfiets verboden moeten worden. Je mag een bromfiets pas besturen als je 16 jaar bent en we weten allemaal hoe dat in de praktijk uitpakt. Zelf bij 16 jaar hebben velen niet door hoe gevaarlijk het op straat kan zijn of denken een heleboel bromfietsers dat zij onsterfelijk zijn.
  gemodereerd

 4. Vreemdeling en heeft geen rijbewijs. Daarom heeft vreemdeling geen voorrang verleend aan dat kind en wordt heen gezonden na overleg. Je mag toch niet zonder rijbewijs de straat op en de O.M
  Stuur die vreemdeling weg die niet in het
  Bezit is van rijvaardigheid en rijd een kleine dood. Mooi mooi
  gemodereerd

 5. Waar waren de ouders van het kind?? Zijn ze gek in hun kop??
  Dan komt idiote chan zeggen dat we in Su moeten fietsen of op brommer??
  Rutte pakt de fiets, laat hij ook de fiets pakken.
  gemodereerd

 6. Oma
  10 jaar niemand schuld alleen ouders waarom geven jullie je 10 jarig meisje een bromfiets Denk je dat je hiermee jullie liefde toont
  gemodereerd

 7. @ Debby

  Ik heb een E bike voor je, maar ik ga de zadel eraf halen, dan kan je ook
  er niet van af vallen als je gaat fietsen! Waarom moet je M.Rutte en Chan erbij
  halen ???? ”Die 2 twee zitten gewoon te K..tten” !!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.