Inbrekers halen woning compleet overhoop 

5
Inbrekers halen woning compleet overhoop 

Onverlaten hebben afgelopen weekend in een woning te Paramaribo ingebroken en haast alle vertrekken overhoop gehaald. De inbraak werd zaterdagavond rond 22.00u ontdekt.

De heer des huizes, R.D, zegt in gesprek met Waterkant.Net dat niemand ten tijde van de inbraak thuis was. Hij vertrok rond 05.00u uit huis en kwam pas in de avond rond 22.00u thuis. Zijn partner vertrok omstreeks 11.30u uit huis. 

Hij vermoedt dat de inbraak tussen 11.30u en 22.00u is gepleegd.

De daders forceerden een schuifraam en verkregen via die ontstane opening toegang tot de woonruimte. De buit betreft SRD 10.000 en waardevolle sieraden. Ook blijkt dat de inbrekers met parfums er vandoor zijn.

Volgens de aangever is dit de tweede keer dat inbrekers hun woning tot hun doelwit hebben gemaakt. Negen jaren terug was het bijna op dezelfde manier het huis ingebroken, waarbij waardevolle goederen werden weggenomen.

De politie van het ressort was na de melding ter plaatse voor onderzoek. De daders zijn vooralsnog onbekend. 

5 REACTIES

 1. De criminaliteit in Suriname is op dit moment een zeer besmettelijke ziekte aan het worden. En wat doet onze minister van justitie Amoksi, muzieklessen geven aan de criminelen. Deze criminelen moeten allemaal een chip in hun hoofd krijgen zodat ze voor de rest van hun leven gevolgd kunnen worden.
  gemodereerd

 2. Een gemiddeld salaris is nog niet eens 10.000. Ok het is nog geen €500, en die hoeveelheid heb ik niet eens in huis.

  Alhoewel ik er sterk over denk om me spaargeld in delen op te nemen, voordat alle gas stroom wegvallen, want stroom en gas komen uit Oekraïne, opeens
  gemodereerd

 3. Sorry brada’s nanga Sisa’s, jullie kunnen mij kwalijk nemen, ik zou deze MPP
  gelijk met de grond gelijk maken, wan dagoe srefie habie moro respekie.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. ai na miiiiii , och ventje jij hebt het zo moeilijk daar in Nederland , en alles is zo duur geworden daar , en toch bent jij rijk , hoe kom jij aan spaarcentjes , ken jij soms ook het pad van diefstal daar , kom met jou spaarcentjes naar Suriname , nou de dief wordt beroofd door een dief , je zal je thuis voelen hier
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.